fbpx

Vila Esperia: luksuzna vila v osrčju Dalmacije za družbo desetih prijateljev

Zakaj bi potovali daleč, ko pa nas v Dalmaciji čaka pravi raj?

Vila Esperia
Foto: Vila Esperia

Odkrijte dalmatinsko skrivnost, Vilo Esperia, kjer se tradicija sreča z luksuzom in kjer boste doživeli nepozabne počitnice.

Dalmacija! Pokrajina, kjer sonce sije svetleje, vino teče bolj gladko in kjer je morje tako čisto, da se v njem zrcali nebo. Sredi te čarobne pokrajine stoji Vila Esperia, prava kraljica med vilami.

Foto: Vila Esperia

Začnimo z osnovami. 10 gostov, 5 sob, 5 kopalnic. Zveni preprosto, kajne? A to je le začetek. Predstavljajte si prebujanje v sobi, kjer vas prvi žarek sonca pozdravi skozi panoramska okna, ki gledajo na Jadransko morje. In ne, to ni prizor iz filma, to je vaša realnost v Vili Esperia. Vila, ki je prav taka, kot jo vidtite v filmih.

Foto: Vila Esperia

Gre za pravo modna ikono med nepremičninami. Njena notranjost je mešanica modernega dizajna in tradicionalnih dalmatinskih elementov. Velika dnevna soba z ogromnimi steklenimi okni je kot modna brv za sončne žarke. In kuhinja? Če bi bila kuhinja supermodel, bi bila to Vila Esperia. Ampak pojdimo v podrobnosti.

Vila Esperia se razprostira na impresivnih 395 kvadratnih metrih. Ta prestižna rezidenca lahko gosti 10 obiskovalcev v petih klimatiziranih sobah, ki jih krasijo panoramski pogledi na morje. Glavna spalnica, ki se ponaša z dvema razkošnima posteljama in zasebno teraso, je le eden izmed biserov te vile. Vsaka soba je opremljena z lastno kopalnico, ki odraža najvišje standarde. Prostorne steklene površine v dnevnem prostoru omogočajo, da se dalmatinska svetloba prepleta z modernim dizajnom, medtem ko kamin vabi k sprostitvi. Gourmet kuhinja, zasebna telovadnica in sauna dodajajo piko na i tej razkošni izkušnji. In za vse ljubitelje štirinožnih prijateljev – v Vili Esperia so dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki.

Foto: Vila Esperia

Vaše razkošno doživetje v Vili Esperia se nadaljuje v osupljivem zunanjem prostoru. Predstavljajte si 45 kvadratnih metrov velik ogrevan bazen s hidromasažo in slano vodo, ki ga dopolnjuje še nežen slap. Idealno mesto za osvežitev v vročih poletnih dneh in sprostitev ob pogledu, ki jemlje dih! Medtem ko se sončite na udobnih ležalnikih ob bazenu, se lahko prepustite toplini dalmatinskega sonca in napolnite zaloge vitamina D.

A to še ni vse! Za vse ljubitelje kulinarike je na voljo zunanji žar in jedilnica na prostem, kjer lahko pripravite okusne obroke in uživate v sproščenem al-fresco večerjanju. In da bo vaše bivanje res brezskrbno, vila ponuja še štiri zasebna parkirna mesta.

Foto: Vila Esperia

Vila Esperia je v srcu čarobne destinacije

V srcu Dalmacije se skriva čarobna Rogoznica, kjer čas zastane in narava pripoveduje svoje zgodbe. Ta idilični kraj je več kot le običajna turistična destinacija. Predstavljajte si plaže, kjer zlato sonce objema kristalno čisto morje in vsaka uvala skriva svojo romantično skrivnost.

Očarala vas bo plaža Šepurine, kjer šumenje valov pripoveduje zgodbe starih ribičev. Ne samo, da je to najlepša plaža v Rogoznici, ampak je tudi ponosna nosilka mednarodnega priznanja za čistost in kakovost.

A Rogoznica ni le o plažah. Je tudi odskočna deska za odkrivanje dalmatinskih draguljev. V le pol ure vožnje se lahko znajdete v Trogirju, kjer vas bo prevzela cerkev sv. Janeza s svojo bogato zgodovino. Ne zamudite tudi razgleda s točke Planke ali obiska podvodnega muzeja. In ko ste že v bližini, Šibenik s svojima dvema UNESCOvima spomenikoma je le kratek izlet stran.

Za ljubitelje narave je Nacionalni park Krka prava izbira. Slapovi, ki se spuščajo skozi bujno vegetacijo, bodo v vas prebudili občutek čudenja in spoštovanja do narave.

Zaključimo z mislijo: zakaj bi iskali popolne kotičke po svetu, če pa nas v Rogoznici čaka pravi dalmatinski raj? Rezervirajte svoj bivanje v Vili Esperia in doživite počitnice, o katerih ste vedno sanjali.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.