fbpx

Vila Korta Katarina: kamnita lepotica na dih jemajočem Peljašcu

Foto: Korta Katarina

Kaj pravite o luksuzni vili Korta Katarina, ki se nahaja na prekrasnem Peljašcu in v sklopu katere omogočajo tudi najem velikanske jahte. Zveni kar sanjsko, se strinjate?

V Orebiću na otoku Peljašac, se nad obalo in morjem dviguje veličastna vila – Vila Korta Katarina. Ekskluzivna namestitev na dalmatinski obali, namenjena najbolj zahtevnim in petičnim gostom. Temu primerno je oblikovan že interjer vile, ki je edinstven in premišljen do zadnjega detajla. Vse zato, da bi se gostje počutili posebne in kar se da domače.

Vila Katarina je resnično nekaj posebnega. Njena lastnika sta Američana, velika ljubitelja dobrega vina in kulinarike. Ko sta tako po vojni potovala po Dalmaciji sta naletela na posestvo, kjer sta želela oblikovati namestitev, ki bo združevala njuni veliki strasti. Kot del vinogradniške znamke Korta Katarina, ki je dobro poznana tako na hrvaškem kot tudi svetovnem tržišču, se je tako oblikovala luksuzna namestitev z izjemno gastronomsko ponudbo.

Prvo kar pritegne pri vili je njena lokacija, saj je umeščena med vinograde, dvigajoč se nad morjem. Nudi prekrasne poglede na okoliške otoke in morski horizont, v sklopu petzvezdične vile pa je na voljo le ekskluzivnih 10 sob. Vsaka zagotavlja prav posebno izkušnjo, saj se vsi v vili maksimalno trudijo, da se v udobju luksuza počutite kot doma. Gostje se lahko odločijo tudi za najem luksuzne jahte Katherine.

V sklopu vile je na voljo zunanji prelivni bazen, poleg tega pa še notranji masažni bazen s finsko in turško savno. Gostom nudijo tudi manjši fitnes center, v katerem se lahko razgibajo. V vili nudijo tudi vrsto masažnih in frizerskih storitev za najbolj zahtevne goste. Prava paša za brbončice pa je kulinarična ponudba vile, ki nudi tako tradicionalne jedi kot vrhunska mojstrska dela izpod rok chefa Anteja Valentekovića.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!