Vile Flora Green: Resort na otoku Krk, kjer se dizajn prepleta z naravo

Na največjem kvarnerskem otoku Krku so prednedavnim odprli novi počitniški resort Marbera Flora Green, ki v vseh pogledih izstopa. Popolna sinergija arhitekture in narave predstavljata počitniško izkušnjo, kjer bo zagotovljena najvišja kakovost počitnic, storitev in oblikovanja.

Vile Flora Green obiskovalcem nudijo edinstvenost in intimnost počitka. Edinstvena lokacija in kombinacija modernega oblikovanja s čudovitim naravnim okoljem je le nekaj posebnosti vil. Njihove steklene površine in prostorne terase zagotavljajo pestro svetlobo in zrak v dnevni sobi, kuhinji in jedilnici, medtem ko so spalnice pozorne na občutek intimnosti in nemoten nočni počitek.

Iščete romantično pobeg v dvoje? Boste počitnikovali z družino ali večjo skupino? V resortu Marbera Flora Green Villas boste zlahka našli vilo, ki bo popolnoma ustrezala vašim željam in potrebam. Na voljo so 4 arhitekurne različice. Vile Lilium bodo najbolje ustrezale parom, vile Salvia in Pinus so zasnovane tako, da zadovoljijo vse potrebe družin, vile Olea pa so namenjene večjim skupinam in družinam.

Lilium

Ime Lilium izvira iz latinske besede za lilijo, cvet, ki simbolizira čistost, ljubezen, srečo in nesmrtnost. Te vile so s svojimi kompaktnimi in udobnimi 36m2 vse, kar potrebujete za počitnice v dvoje. Zračen prostor in prostorna terasa vam bosta postregla s številnimi posebnimi trenutki, ki jim sonce sledi od jutra do večera.

Salvia

Salvia ali žajbelj, rastlina, cenjena po svojih zdravilnih in izjemno pomirjujočih učinkih, je ime teh vil navdihnila z razlogom. Od družinskih počitnic in trenutkov, ki se jih boste vedno z veseljem spominjali, pričakujete popolno sprostitev. Prostorne vile Salvia s 45m2 in s strešno teraso bodo poskrbele prav za to.

Olea

Vile Olea so poimenovane po oljčnem drevesu, drevesu z veliko plodov, ravno zato, ker so idealne za večje družine in družbe. S 50m2 prostora, dodatnimi 15m2 terase in tremi spalnicami se boste popolnoma sprostili tako v skupnih kot zasebnih trenutkih, ki jih bodo nudile te vile.

Pinus

Pinus (bor) je najpogostejša vrsta vile, tako kot je bor izredno razširjen na celotnem otoku Krku. Z ločenimi spalnicami zgoraj in pritličjem, popolnoma posvečenim dnevnemu počitku in sprostitvi, te vile prinašajo dodaten odmerek udobja na kar 65m2.

Počitnice zahtevajo nekaj več kot moderno namestitev, zato so poskrbeli, da je vsak vaš trenutek napolnjen z užitkom. Uživajte na eni od bližnjih plaž z Modro zastavo. Preživite sproščujoče trenutke v sprehodih po naravi. Raziskujte Krk s kolesom. Vadite na teniških igriščih ali se naučite supanja. Če imate hišnega ljubljenčka, se med počitnicami ne rabite ločevati, saj vas vabijo, da jih pripeljete s seboj.

Dodatne Informacije

Rezervacija
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Željava: mistično letališče pri Plitvicah, ki privlači pustolovce