fbpx

Villa Brandestini: razkošje užitka v središču Pule

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

V zgodovinsko in kulturno bogati Puli se nahaja luksuzna Villa Brandestini, ki se ponaša s čudovito pohodno streho, na kateri je masažna kad.

V mestnem jedru Pule, nedaleč stran od številnih znamenitosti, stoji Villa Brandestini s štirinajstimi sodobnimi in ekskluzivno zasnovanimi sobami. Veličastna zgradba, katere zgodovina sega daleč v leto 1906, je zgrajena v beneškem slogu, lastniki pa so ji pred dvema letoma vdahnili sodobno notranjo podobo.

Prostorne sobe so opremljene s pametnim televizorjem in klimatsko napravo, z vseh pa je mogoče prehod na streho, kjer se nahaja masažna kad s panoramskim pogledom. Poleg so ležalniki, na katerih se lahko sproščate in zrete v čudovit razgled. Sobe so primerne tudi za alergike, saj so antialergijsko opremljene.

Zaradi svoje središčne lege je vila odlično izhodišče za raziskovanje mesta Pule, saj je mogoče peš doseči glavne znamenitosti tega zgodovinskega mesta. Vila namreč stoji le nekaj sto metrov stran od slovitega rimskega amfiteatra, v bližini predela mesta, ki slovi po odlični kulinarični ponudbi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!