Villa Contessa: sodobna princesa iz Novigrada

Villa Contessa (foto: Booking.com)

Vsem ljubiteljem moderne arhitekture predlagamo, da pokukate v to čudovito vilo, ki se nahaja v majhni vasici Stancijeta, le 2 kilometra oddaljeni od centra mesta Novigrad.

Villa Contessa se razprostira 450 kvadratnih metrih. Zagotovo vas bo najprej očarala njena zunanja podoba, ki jo krasi z zelenjem bogat vrt, sadovnjak ter zunanji bazen v velikosti 37 kvadratnih metrov. Zunanja terasa je opremljena z udobno modernistično garnituro, od koder vam bo pogled ujel tudi delček Jadranskega morja. Še posebej čarobni pa so topli poletni večeri, ob prižganih lanternah in z vonjem po žaru. Ob bazenu je tudi 8 ležalnikov in tuš s sončnim grelnikom vode.

V pritličju vile je hodnik odprtega prostora, dnevna soba, jedilnica, kuhinjska niša. Velike steklene površine omogočajo, da lahko tako iz kuhinje kot jedilnice opazujete dogajanje na terasi in ob bazenu. V pritličju se nahaja dvoposteljna soba z zakonsko posteljo in lastno kopalnico. Na voljo so tudi pralni stroj, kotliček in manjši servisni WC. Notranje stopnice vodijo v zgornje nadstropje, kjer so tri dvoposteljne sobe s svojo kopalnico in francoskim balkonom.

Villa Contessa je idealen kraj za družinske počitnice. Z najetimi kolesi lahko raziskujete istrsko pokrajino in se predajate gastronomskim užitkom. Priporočamo pa tudi obisk Aquaparka Istralandia.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Raj na Zemlji: je to najlepši bazen na svetu?