fbpx

Villa Contessa: sodobna princesa iz Novigrada

Villa Contessa (foto: Booking.com)

Vsem ljubiteljem moderne arhitekture predlagamo, da pokukate v to čudovito vilo, ki se nahaja v majhni vasici Stancijeta, le 2 kilometra oddaljeni od centra mesta Novigrad.

Villa Contessa se razprostira 450 kvadratnih metrih. Zagotovo vas bo najprej očarala njena zunanja podoba, ki jo krasi z zelenjem bogat vrt, sadovnjak ter zunanji bazen v velikosti 37 kvadratnih metrov. Zunanja terasa je opremljena z udobno modernistično garnituro, od koder vam bo pogled ujel tudi delček Jadranskega morja. Še posebej čarobni pa so topli poletni večeri, ob prižganih lanternah in z vonjem po žaru. Ob bazenu je tudi 8 ležalnikov in tuš s sončnim grelnikom vode.

V pritličju vile je hodnik odprtega prostora, dnevna soba, jedilnica, kuhinjska niša. Velike steklene površine omogočajo, da lahko tako iz kuhinje kot jedilnice opazujete dogajanje na terasi in ob bazenu. V pritličju se nahaja dvoposteljna soba z zakonsko posteljo in lastno kopalnico. Na voljo so tudi pralni stroj, kotliček in manjši servisni WC. Notranje stopnice vodijo v zgornje nadstropje, kjer so tri dvoposteljne sobe s svojo kopalnico in francoskim balkonom.

Villa Contessa je idealen kraj za družinske počitnice. Z najetimi kolesi lahko raziskujete istrsko pokrajino in se predajate gastronomskim užitkom. Priporočamo pa tudi obisk Aquaparka Istralandia.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!