fbpx

Villa Kalu (Hrvaška): za idealne počitnice z družino in prijatelji

Foto: booking.com

Sproščanje ob zunanjem bazenu s kozarcem osvežilne pijače v roki? Villa Kalu je uresničitev vaših sanjskih počitnic.

Villa Kalu se nahaja na idealni lokaciji v bližini očarljivih istrskih mest in vasi, kar gostom omogoča raziskovanje bogate kulturne dediščine regije. Najdete jo namreč v osupljivem predelu Limskega kanala, med Rovinjem in Vrsarjem. Ne glede na to, ali vas zanima obisk zgodovinskih znamenitosti, uživanje v gurmanski kulinariki ali preprosto kristalno čisto Jadransko morje, Istra ponuja za vsakogar nekaj.

Tudi zavoljo svoje lege Villa Kalu nudi miren pobeg za vse tiste, ki se želijo odklopiti od vsakdana, a s pridihom razkošja. Sama vila je zatočišče elegance in spokojnosti. S svojo sodobno zasnovo in okusno opremo nudi razkošno zatočišče za goste, ki se lahko sprostijo v prostornih in svetlih notranjih prostorih ali pa se odločijo za preživljanje časa ob velikem zunanjem bazenu.

Villa Kalu

Vila ima popolnoma opremljeno kuhinjo, kjer si lahko gostje sami pripravljajo obroke, v sklopu ponudbe pa se lahko dogovorite tudi za usluge zasebnega kuharja, ki usliši vaše kulinarične želje. Stopite ven in našli boste čudovit vrt z zasebnim bazenom, obdanim z ležalniki in senčno teraso. Ta vabljiv zunanji prostor vam omogoča, da se naužijete sonca in se osvežite ali pa povabite prijatelje in se družite na prijetni terasi z žarom.

V vili se nahajajo tri spalnice in kar štiri kopalnice, poleg tega so gostom na voljo klimatsko hlajenje in zasebno parkirišče, odločite pa se lahko tudi za osebnega strežaja, ki bo uresničil vaše zahteve.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.