fbpx

Villa Lungomare: navtična vila v srcu Malinske

Foto: Booking.com

Villo Lungomare, ki se nahaja v središču Malinske, navdihuje navtični pridih in oprema.

Markantna Villa Lungomare se nahaja na otoku Krku, natančneje v nadvse priljubljeni Malinski. Gre za objekt, v sklopu katerega je urejenih več apartmajev. Ti se ponašajo s sodobno zasnovo in opremo, ki jo je navdahnila bližina morja.

Foto: booking.com

Vila se nahaja le lučaj stran od plaže Rupa, ki sodi med najbolj poznane v okolici. V sklopu vile je zasnovan tudi zelen vrt, na katerem se lahko otroci brezskrbno igrajo. Enote v pritličju imajo na voljo zasebne terase, tiste v nadstropjih pa prostorne balkone. Vsi apartmaji so klimatizirani, zato vam tudi poletna vročina ne more priti do živega.

Polno opremljena kuhinja

V apartmajih najdete dnevni prostor z udobno sedežno garnituro in televizorjem, poleg sta polno opremljena kuhinja in jedilnica. V sklopu kuhinje lahko pričakujete vse sodobne naprave, od pomivalnega stroja, do mikrovalovne pečice in aparata za kavo.

Okolica je kot nalašč za kolesarjenje in pohajkovanje, v poletnih mesecih pa se lahko prepustite morju na bližnjih plažah kot sta plaži Maestral in Draga. Predvsem pari so navdušeni nad lokacijo, saj so ji na spletnem portalu Booking.com namenili oceno 9,6.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!