fbpx

Villas Arbia: sofisticirane vile, ki razkrivajo bogato dediščino Raba

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Na prekrasnem otoku Rab se nahajajo zanimive vile, ki obljubljajo nepozabne počitnice v Kvarnerju - Villas Arbia.

Le lučaj stran od obale, s prekrasnimi pogledi na mesto Rab in njegove mogočne zvonike, se nahajajo Villas Arbia. Zgrajene so bile v začetku minulega stoletja, zato jih zaznamuje secesijski slog, ki so ga lastniki oblikovali za potrebe sodobnega popotnika. Gre namreč za apartmaje najvišjega ranga, ki so zaradi prostornosti kot nalašč za družine z otroki.

Paradni konj je Villa Margita, ki je opremljena s skrbno izbranimi kosi pohištva in predstavlja svojevrsten dizajn secesijskega arhitekturnega obdobja. Kamnita hiša, ki ponuja štiri in petzvezdične apartmaje je pred kratkim doživela temeljit prenovo, dodali pa so še dva apartmaja primerna za pare. Pri interjerju se kamnite stene zlivajo s sodobnimi pohištvenimi kosi, ki zagotavljajo vse udobje, potrebno za brezskrbne počitnice.

Foto: Booking.com

Tradicija in modernost

Apartmaji se lahko pohvalijo s polno opremljenimi kuhinjami, pa tudi prostornim dnevnim predelom s televizorjem. Bela tehnika priznane kakovosti zagotavlja, da med vašim dopustom resnično ne bo šlo nič narobe. Vsak izmed apartmajev ima veliko kopalnico s kadjo, spalnice pa so prav tako opremljene s televizorji, ki pa ob prekrasnem pogledu na stari mestni del Raba, ne pridejo do izraza.

Gostje lahko parkirajo na pokritem parkirišču, saj zaradi odlične lokacije nastanitve avtomobila praktično ne boste potrebovali. Številne plaže s namreč le kratek sprehod stran, prav tako tudi vrsta restavracij, barov in trgovinic.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!