fbpx

Vintage Design Apartma: apartmajski biser v Gornji Radgoni

Prostor, ki je bil sprva namenjen za barsko dejavnost, so lastniki in arhitektka skrbno spremenili v toplo in edinstveno zatočišče.

Vintage Design Apartma v Gornji Radgoni se je porodil iz ideje po nastanitvi sodobnih popotnikov, ki iščejo estetsko dovršena stanovanja v katerih se počutijo kot doma. Tako so zasnovali stanovanje, ki se lahko pohvali z veliko udobja in prostornostjo, v oblikovanje pa vpletli družinsko dediščino ter moderne kose. Nastala je čudovita harmonija detajlov, izbranih kosov in edinstvenosti, ki ustvari dom, daleč stran od doma.

V 110 m2 veliko stanovanje vstopimo tako, da se nam odpre pogled na celoten bivalni del s ptičje perspektive. V bivalnem delu najdemo dobro opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, dnevno sobo in jedilnico. Poleg dnevnega dela apartma obsega tudi tri spalnice in kopalnico, kjer vam je na razpolago vse za udobno bivanje in raziskovanje okolice.

V Gornji Radgoni in okolici najdete za vsakogar nekaj. Mesto, ki slovi po sejmih in penini, se nahaja ob reki Muri in okoliš pa je znan po čudovitih vinogradih. Ljubitelji aktivnih počitnic se bodo lahko lotili raftanja, kolesarjenja, tenisa ali pohodništva. Obiščete lahko Apolonijino pot, se po njej popeljete s turističnim vlakom ali pa se zatečete v katero izmed bližnjih vinskih kleti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!