fbpx

Viseča zibelka iz filca, ki sledi obliki maternice

Otroška zibelka "Little Nest"

Viseča zibelka "Little Nest", ki sledi obliki maternice, je udobno in pomirjujoče gnezdece, ki dojenčka zaziblje v trden sen. Izdelana iz ročno izdelanega filca iz merino volne in opremljena z močnimi usnjenimi pasovi, s katerimi zibelko pritrdimo na strop, zagotavlja odličen način za pomiritev nemirnih malčkov.

Viseča zibelka “Little Nest” je točno to, na kar pomislimo, ko slišimo njeno ime – udobna in pomirjujoča zibelka za dojenčke, ki zaziblje v trden sen. Oblikovalec Oszkar Vagi je inspiracijo za oblikovanje varnega gnezda poiskal v izkušnji, ki jo dojenček dobi v maternici, saj viseča zibelka, ki je z močnimi usnjenimi pasovi varno pritrjena na strop, odreagira na vsak dojenčkov gib in ga nežno zibajoča potolaži ter umiri. Gnezdece je narejeno iz enega samega kosa filca, ki ga iz merino volne ročno izdeluje obrtniški mojster László Girardi.

PREBERITE ŠE: Think & Shift otroški naslonjač nudi varno zavetje

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.o-bjekt.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!