fbpx

Špagarice uRope – nomadsko obuvalo letošnjega poletja

Špagarice uRope

Špagarice uRope so lahkotno nomadsko obuvalo modernega značaja, v katerih je izjemno prijetno hoditi. Idealni so za potepanja po svetu, urbane sprehode in za raznovrstne športne aktivnosti. In katere bodo letošnje poletje prepričale nas?

Špagarice uRrope so izdelane iz močne in mehke polipropilenske vrvi – prav zato se jih ne da uničiti vrsto let, in to kljub vsakodnevni uporabi. Vzdrževanje je preprosto, saj se jih opere v pralnem stroju in preprosto posuši na soncu. Namenjeni so času, ko “odklopimo” glavo in misli prepustimo čudoviti domišljiji, ki nas popelje kamorkoli želimo.

Bodimo letošnje poletje s špagaricami uRope opaženi ob prihodu in naj za nami pogledujejo ob odhodu.
Bodimo letošnje poletje s špagaricami uRope opaženi ob prihodu in naj za nami pogledujejo ob odhodu.

Živahne barve vrvi špagaric uRope so popolnoma odporne in se ne izperejo, nekatere lahko celo zamenjujemo z vrvmi drugih barv. Na voljo so v različnih modelih, barvah in velikostih, tako za odrasle kot tudi za otroke. Cene špagaric uRope so odvisne od modela: od 40 do 42 evrov, za otroke 35 evrov, dodatna (barvna) vrv je na voljo za 5 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
uRope.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!