Viva’s x Europa Donna: torbice z namenom, ki se vas dotakne

Zadnjič posodobljeno: :

V roza oktobru je znamka Viva’s pripravila dobrodelni projekt v sodelovanju s slovenskim združenjem za boj proti raku dojk - Europa Donna. Ustvarili so posebno omejeno izdajo torbic v roza barvi, celoten izkupiček od prodaje pa bo doniran združenju, za nadaljnjo ozaveščanje o pomembnosti samopregledovanja in zdravega življenjskega sloga.

Oktober je mednarodni mesec osveščanja o raku na dojki, ki je najpogostejša oblika raka pri ženskah, za njim pa lahko zbolijo tudi moški. V znak rožnatega oktobra si nadenemo roza pentljo, temu pa se je zdaj ponudila še bolj modna izbira.Znamka trajnostnih torbic Viva’s je namreč v znak podpore v tem času ponudila torbice, katerih celoten prihodek bo namenjen neprofitni organizaciji s poslanstvom osveščanja o raku dojk in podpori obolelih Europa Donna. Na voljo sta tako dva brezčasna modela usnjenih torbic v roza barvi.

Viva’s x Europa Donna

Torbice, ustvarjene z vizijo trajnostne in odgovorne mode, tako zdaj nosijo še dodatno odgovornost. Poleg dobrodelnega namena nas, ko jih nosimo ob prsih, opominjajo na redno samopregledovanje, s katerim lahko znake raka na dojki odkrijemo in posledično učinkoviteje zdravimo.

Viva’s x Europa Donna

Dodatne Informacije

vivasproject.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 brezčasnih modnih nasvetov Coco Chanel