Vojna zvezd: ”obnova” originalne trilogije v 90 sekundah

Star Wars v 90 sekundah

Le še nekaj dni nas loči od premiere filma Vojna Zvezd: Sila se vrača (Star Wars: The Force Awakens), zato je skrajni čas, da na hitro osvežimo spomin na originalno trilogijo. V že sedmem nadaljevanju vesoljske sage, ki jo nestrpno pričakuje ne milijone ljudi po celem svetu, se namreč vračajo junaki iz prvih treh filmov, to so Harrison Ford kot Han Solo, Carrie Fisher kot princesa Leia in Mark Hamill kot Luke Skywalker.

Od originalne trilogije vesoljske sage Vojna zvezd je minilo že več kot 30 let, kar pomeni, da moramo pred novim nadaljevanjem te sila priljubljene filmske franšize, Vojna zvezd: Sila se prebuja, malce obnoviti naše znanje. Ker pa je med nakupovanjem daril, iskanjem primerne dekoracije in ostalimi opravki težko najti skoraj 10 ur prostega časa za ogled prvih treh filmov, so pri Burger Fiction pripravili 90-sekundno obnovo, ki vam bo priklicala v spomin dogajanje iz prvotne trilogije.

PREBERITE ŠE: Zadnji napovednik za film Vojna zvezd: Sila se prebuja (2015)

”Intenzivni tečaj” iz Vojne zvezd je primeren tudi za vse tiste, ki si prvih treh filmov, to so Epizoda IV: Novo upanje (A New Hope, 1977), Epizoda V: Imperij vrača udarec (Empire Strikes Back, 1980) in Epizoda VI: Vrnitev jedija (Return of the Jedi, 1983, niso ogledali.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!