fbpx

Voznik drvel z lamborghini huracanom 329 km/h

Na spletu se je pojavil video, ki prikazuje voznika novega lamborghini huracana kako drvi po nemških avtocestah praktično z najvišjo hitrostjo, ki jo ta superšportnik zmore. Na večih mestih tako doseže in celo preseže 300 km/h, dvakrat pa se zaustavi pri 329 km/h...

Še eden v seriji neverjetnih videjev s slavnega nemškega Autobahna, kjer kot edino na svetu na določenih odsekih ne velja omejitev hitrosti. Tokrat je po nemških avtocestah drvel novi lamborghini huracan, voznik katerega je v osem minutnem videju večkrat dosegel in celo presegel magično znamko 300 km/h. Na dveh mestih pa je na merilniku hitrosti možno razbrati tudi hitrost 329 km/h kar je najverjetneje najvišja hitrost, ki jo ta 1.422 kilogramov težak superšportnik zmore. Tovarna namreč navaja, da huracan zmore hitrosti preko 325 km/h, ne pa tudi natančno koliko. No, akter videa nam je v bistvu odgovoril na to vprašanje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!