Vrtljivi televizor Samsung The Sero zdaj tudi v Sloveniji

The Sero je edinstven televizor, ki nudi možnost vrtenja zaslona, saj vključuje tehnologijo za orientacijo zaslona, ki se enostavno poveže z mobilnimi napravami uporabnikov in predvaja različne vsebine - tako vsebino vodoravnih kot tudi navpičnih formatov, zasnovanih za mobilno rabo.

Samsung je s tem tednom napovedal začetek prodaje televizorja  Samsung The Sero tudi v Sloveniji. Gre za resnično edinstven televizor, ki se postavi pokončno za mobilne vsebine in aplikacije ter preklopi v ležeči način za filme in televizijski program, s čimer zagotavlja najboljši kot gledanja. Tehologija QLED, ki temelji na umetni inteligenci, skrbi za popolno sliko in jasne barve. Televizor prilagaja tudi osvetlitev, tako da so vse podrobnosti jasno vidne v ločljivosti 4K.

The Sero se brezhibno zlije z vašim prostorom. Razpoloženje prostora lahko spremenite z enim od petih načinov – Ura, Poster, Fotografija, Zvočna stena in Cinemagraf. Način Ura televizor spremeni v veliko in moderno uro, ko je ta izključen. Način Poster omogoča predvajanje umetniških del, z načinom Fotografija pa televizor prikazuje fotografije. Način Zvočna stena spremeni The Sero v glasbeni predvajalnik z vizualnimi animacijami, ki sledijo ritmu, medtem ko način Cinemagraf omogoča prikazovanje ohranjevalnika zaslona.

Samsung The Sero

The Sero ima vgrajen tudi vrhunski zvočnik 4.1ch 60-W, ki zagotavlja neverjeten zvok. Enostavno se poveže s pametnim telefonom, zvočniki pa so skoraj nevidni v navpičnem stojalu in zagotavljajo vrhunski zvok z veliko basa.

The Sero bo v Sloveniji na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 1.399 evrov.

Samsung The Sero

 

Dodatne Informacije

samsung.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljša igralna konzola 2020: Switch, Xbox One ali PlayStation?