fbpx

Vse-v-enem računalnik HP Envy AIO 27 izzval Applov iMac

Vse-v-enem računalnik HP Envy AIO 27

Vsa leta je bil iMac pojem vse-v-enem računalnikov, HP pa je z modelom Envy AIO 27 Desktop vložil resno kandidaturo za naziv najboljšega vse-v-enem računalnika. HP Envy AIO 27 je eleganten namizni računalnik brezčasne oblike, ki navduši s svojo zmogljivostjo in ga ne boste želeli samo uporabljati, pač pa tudi razkazovati.

Vse-v-enem računalnik HP Envy AIO 27 v nasprotju z iMacom ni vse programske opreme stlačil v zaslon, pač pa je del le-te prerazporedil v eleganten kovinski podstavek, ki podpira 27-palčni zaslon Micro Edge Quad HD s 68,58-centimetrsko diagonalo. Pop-up kamera in mikrofon HD IR omogočata elegantno uporabo tehnologije Windows Helo in Cortane, pojavita pa se zgolj ob uporabi, sicer pa sta skrita za ohišjem.

PREBERITE ŠE: Namizni računalnik HP Omen X Desktop je dober omen za prihodnost PC-jev


Inženirji so računalniku HP Envy AIO 27 namenili 16 GB delovnega spomina, Intelov procesor šeste generacije (Intel Core i7), 16 GB SSD-disk, 2 TB prostora za shranjevanje podatkov in avdio sistem Bang & Olufsen. Po želji je na voljo grafična kartica Nvidia GTX 950M. Od priključkov naštejemo USB Type-C, USB 3.0 in vhod HDMI. Njegove izjemne zmogljivosti zagotavljajo, da uporabnik ne ostane prikrajšan za funkcionalnosti konvencionalnih namiznih računalnikov.

Galerija – vse-v-enem računalnik HP Envy AIO 27:

Dodatne Informacije

Več informacij:
store.hp.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!