fbpx

WonderCube – vsi mobilnimi pripomočki v napravici velikosti obeska za ključe

Kocka je padla. Kabli, čitalniki, polnilci,.. ostanejo doma. WonderCube je vse to, a v velikosti obeska za ključe.

WonderCube je kockasta napravica, ki poseduje vse mobilne pripomočke, ki jih uporabniki pametnih telefonov potrebujemo. Kar morda ni nič pretresljivega, dokler ne izvemo, da gre za napravico v velikosti obeska za ključe. WonderCube je namreč ''švicarski nož'', ki odgovarja na izzive časa, ki niso več toliko povezani z izzivi golega preživetja, kot pa z izzivi, kot je polnjenje baterije telefona, sinhronizacija podatkov med napravami, pa tudi, kako zbrati sredstva na Indiegogu.

WonderCube je čudežna ”MacGyver” kocka, saj je vse potrebne mobilne pripomočke stlačila na velikost obeska za ključe. Kar tudi je, seveda ob vsem ostalem. To pa je čitalnik pomnilniških kartic (do velikosti 64 GB), USB ključek, napajalno-povezovalni kabel za polnjenje pametnega telefona in sinhronizacija podatkov z računalnikom (Lightning/Micro-USB kabel), ”zasilni” polnilec v navezi z 9-voltno baterijo, stojalo za mobilca (nanj se pričrvrsti s pomočjo priseska) in pa mini LED svetilka.

PREBERITE ŠE: XOO Belt – pas, ki je tudi polnilec za pametne telefone

Kdo bi si mislil, da se v tej kocki nahajajo vsi mobilni pripomočki, ki jih uporabnik potrebuje.
Kdo bi si mislil, da se v tej kocki nahajajo vsi mobilni pripomočki, ki jih uporabnik potrebuje.

Zaradi kompaktnega, trpežnega in proti vlagi odpornega ohišja je WonderCube enostavno in varno prenašati, poleg tega pa je lahko vedno na dosegu roke, kar za vse pripomočke gledano posamezno težko trdimo. Dosegljiva je na Indiegogu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.indiegogo.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.