fbpx

Xbox One S je najmočnejša igralna konzola vseh časov!

Nova igralna konzola Xbox One S

Microsoft je na sejmu računalniških iger E3 predstavil težko pričakovano igralno konzolo Xbox One S. Ta je za 40 odstotkov manjša v primerjavi s predhodnico, ima pa tudi precej neznačilen videz. Čez lužo bo Xbox One S na voljo od avgusta 2016 in bo v prvi vrsti zadolžen za igre v navidezni resničnosti, seveda pa bo podpiral tudi vse do zdaj lansirane igre in dodatke.

Microsoft je pomanjšano različico igralne konzole Xbox One, Xbox One S, odel v robotsko belo barvo. Nova igralna konzola je opremljena s trdim diskom kapacitete 2 TB in podpira ločljivost 4K, njena hitrost osveževanja pa je kar 60 Hz. Vanjo so vgradili tudi napajalnik, kar je na že dvaindvajsetem sejmu zabavne elektronike E3, kjer je Microsoft konzolo prvič predstavil javnosti, poželo ogromno odobravanja.

PREBERITE ŠE: Novi Philips televizorji serije 6501: za popolno izkušnjo gledanja


Igralna konzola Xbox One S, ki ji je dodana možnost pokončne postavitve, podpira tehnologijo HDR za še boljšo igralno izkušnjo, kupci pa bodo v kompletu z njo dobili tudi osvežen krmilnik oz. igralni plošček. Od avgusta 2016 bo različica z 2 TB v ZDA na voljo za 399 ameriških dolarjev (355 evrov), od različice s 500 GB se bodo trgovci ločili za 299 dolarjev (266 evrov), od različice z 1 TB pa za 349 dolarjev (310 evrov). Prihajajo tudi nove igre (med potrjenimi VR-naslovi je igra Fallout 4). Sony medtem že pripravlja odgovor z izboljšano različico PS4.

Dodatne Informacije

Več informacij:
xbox.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.