Xpand: najboljše vezalke na svetu za najhitrejše obuvanje

Vezalke Xpand

So vezalke Xpand najboljše vezalke na svetu? No, absolutno najboljše so tiste iz filma Vrnitev v prihodnost II, ki se zavežejo same, a te žal še ne obstajajo čeprav smo že v letu 2015 (no, v bistvu obstajajo, a za zdaj zgolj kot koncept znamke Nike), so pa Xpand najboljše, kar trenutno najdemo na trgu. Nič čudnega, da so vezalke, s katerimi si obujete čevelj v zgolj treh sekundah in ki na smetišče zgodovine pošiljajo vozle, odvezane vezalke in zavezovanje na Kickstarterju pravi hit!

Vezalke Xpand so verjetno najboljše vezalke na svetu do zdaj in bodo razveselile vse tiste, ki se jim ne da ukvarjati z zavezovanjem čevljev. Gre za raztegljivo elastično vezalko, ki omogoča, da si obujete čevelj, čeravno je ta zavezan. Tega pa si sploh ni treba zavezovati, ampak si ga preprosto nataknete, vezalke pa poskrbijo za vse kar same. Ste mislili, da kevlarska nitka ponuja hitro obuvanje in sezuvanje? Potem še niste videli vezalk Xpand v akciji. Z njimi čevlje natikate preprosto kot copate.

PREBERITE ŠE: Misterij dodatne luknje ali kako pravilno zavezati športni čevelj

https://youtu.be/WaJhAQES6IU
Ste vedeli, da v življenju vsak povprečno naredi več kot 100 tisoč pentelj? Ta številka utegne v prihodnosti zaradi Xpanda drastično pasti. Vezalke sicer sestavljata dva dela. Elastična raztegljiva vezalka in pametni maček, ki drži vezalke na mestu, da se čevlji venomer popolnoma prilegajo nogi. Z Xpandom ni potrebe po zavezovanju, vezalke se namreč ob obuvanju raztegnejo, da lahko noga smukne v čevelj, nato pa se vrnejo v stanje, ki vam najbolj ustreza. In vse skupaj traja le 3 sekunde! Kdaj se vam je že uspelo tako hitro obuti? Pa natikači ne štejejo! In najboljša novica. Na Kickstarterju, kjer gredo kot vroče žemljice, jih lahko naročite za vsega 7 evrov ali set treh za 15!

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!