Sony Xperia XA2 Plus: Sonyjev najnovejši vir zabave

V zadnjem času se je na trgu začelo pojavljati veliko telefonov različnih proizvajalcev, katerih cilj je predvsem zabavati uporabnika. V skladu s to filozofijo je bil ustvarjen tudi Sonyjev najnovejši telefon.

Slogan, ki so ga pri japonskem tehnološkem podjetju namenili modelu Xperia XA2 Plus, se glasi ‘oblikovan, da zabava’. Zaradi česa si telefon zasluži takšen opis?

XA2 Plus vključuje 6-palčni Full HD+ zaslon, ki vsebino prikazuje v razmerju 18 : 9. Naprava ima zaobljene robove, mnoge kritike pa je razočarala z debelino okvirja zaslona. Ima tudi 3,5-milimetrski priključek za slušalke.

Telefon poganja procesor Snapdragon 630. Kupci bodo lahko izbirali med dvema različicama: prva ponuja 3 GB RAM-a in 32 GB prostora za shranjevanje, druga pa 6 GB RAM-a in 64 GB prostora za shranjevanje.

Še posebej prepričljiva je zadnja kamera z ločljivostjo 23 MP, ki omogoča ustvarjanje 4K-posnetkov in počasnih posnetkov pri frekvenci 120 sličic na sekundo. Sprednja kamera se lahko pohvali z ločljivostjo 8 MP.

Telefon, ki deluje v operacijskem sistemu Android 8.0, podpira hitro polnjenje prek priključka USB-C. Kupcem bo na voljo v srebrni, črni, zlati in zeleni barvi. Informacije o ceni in dostopnosti za zdaj še niso na voljo.

Galerija – Sony Xperia XA2 Plus

Dodatne Informacije

Več informacij:
sonymobile.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Še bolj profesionalni posnetki s pametnim telefonom Galaxy S21 Ultra