Xtend: prenosljiva kopalna kad, ki se pospravi sama vase

Prenosna kopalna kad Xtend

Xtend, zložljiva kopalna kad, na novo definira koncept kadi. Je namreč zložljiva in jo lahko prenašamo ali pospravimo. Njena avtorica Carina Deuschl jo je predstavila na sejmu pohištva IMM 2016 v nemškem Kölnu v sklopu tekmovanja za bodoče nadobudne oblikovalce. Zložljiva kopalna kad Xtend je izdelana iz ogljikovih vlaken in triplastnega visokokakovostnega platna.

Xtend je zložljiva prenosna kopalna kad, ki se pospravi sama vase. Pod inovacijo, ki kad prinaša v vsak dom, se je podpisala Carina Deuschl, ki je svojo inovacijo predstavila na pohištvenem sejmu IMM 2016. Kad združuje dizajn, funkcionalnost in udobje, za katero poskrbi inovativno platno, ki ponuja povsem novo izkušnjo kopanja. V zloženem stanju tehta vsega sedem kilogramov in v širino meri pičlega 8,5 milimetra (kar je manj kot iPad!).

PREBERITE ŠE: Domiselne postelje, od katerih se zjutraj ne boste želeli ločiti


Xtend, zložljiva kopalna kad ”na harmoniko”, je izdelana iz ogljikovih vlaken in odpornega platna. Razstavi/sestavi se v manj kot dveh minutah, noge, armatura in cev pa se prikladno pospravijo v dno konstrukcije. Če ste torej do zdaj mislili, da je kad rezervirana samo za velika stanovanja in razkošne kopalnice, se zdaj ponuja priložnost tudi majhnim stanovanjem. Lahko pa jo vzamete tudi s seboj na dopust oz. kamorkoli vam srce poželi (potrebujete le priključek za vodo, kakopak). Vodo iz kadi izčrpate s črpalko.

Dodatne Informacije

Več informacij:
carina-deuschl.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najlepša dekoracija praznične mize: čudoviti predlogi za okrasitev