fbpx

Kako očistiti superge, da bodo kot nove?

Očistite superge, da bodo kot nove

Veste, kako očistiti superge, da bodo kot nove? Bi radi, da bi bile vaše superge videti, kot da so ravnokar prišle iz trgovine? Če ste tudi vi eden/ena izmed oboževalcev superg, ki si stajlinga brez snežno belih oziroma sijoče čistih superg sploh ne predstavljajo, berite dalje, saj smo tokrat pripravili kratek vodič, s katerim bodo vaše superge vedno videti kot nove.

Poznate način, kako očistiti superge, da bodo kot nove? Superge že nekaj sezon kraljujejo modni sceni in veljajo za enega izmed top modnih kosov. Če bi radi, da vaše najljubše superge dlje ostanejo kot nove, berite dalje, saj smo tokrat pripravili kratek vodič v petih korakih, s katerim boste očistili superge tako, da bodo kot nove.

Kako očistiti superge?
Kako očistiti superge?

PREBERITE ŠE: 20 čudovitih tetovaž iz kane, ki spominjajo na čipke

Kako očistiti superge, da bodo kot nove:

  1. Odstranite vezalke, umivalnik napolnite s toplo vodo. Zmešajte toplo vodo, kis in sodo bikarbono. Zmes vtrite v superge in s ščetko očistite superge, nato jih skupaj z vezalkami položite v umivalnik. Pustite, da se namakajo nekaj ur.
  2. Podplat očistite z zobno ščetko in belilno zobno pasto.
  3. Superge očistite z detergentom.
  4. Superge dobro sperite, popivnajte in pustite, da se posušijo.
  5. Superge zaščitite z zaščitnim sprejem in robove temnih kavbojk z notranje strani oblepite z lepilnim trakom, da se njihova barva ne bo več prenašala na vaše drage superge.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!