fbpx

Y.Co Yellow Submarine – podmornica za lastnike superjaht

Podmornica Y.Co Yellow Submarine je igračka za bogate.

Naprej opravičilo, ker si boste skladbo Yellow Submarine zdaj prepevali cel dan. Dejstvo je, da vsi, vsaj ne v tej rumeni podmornici, kot v skladbi pravijo Beatli, ne bomo mogli prebivati, saj je prostora za največ sedem ljudi. A za teh sedem, solznata podmornica Y.Co Yellow Submarine s tehničnim imenom VAS 525/60 LE MK2, ki so jo zgradili pri GSE Trieste, ponuja sanjske potope do globine 160 metrov.

Y.Co Yellow Submarine je podmornica, ki je namenjena lastnikom superjaht. Z njo imajo možnost okusiti dimenzije, ki so običajno rezervirane samo za pomorske raziskovalce in znanstvenike. V dolžino meri 8,4 metra, v višino 2,6 metra, okoli bokov pa so ji namerili 2,4 metra. To, da močno spominja na znamenit objekt iz skladbe od Beatlov pa je gotovo golo naključje. Če verjamete v samoroge. Poleg dveh krmarjev sprejme še največ pet potnikov, preostali gostje na jahti bodo tako morali medtem ”trpeti” v jacuzziju ali utapljati žalost v koktajlih v baru na palubi.

PREBERITE ŠE: Luksuzna jahta Wider 125 – iz Evrope v Ameriko z enim tankom

Podmornica Y.Co Yellow Submarine je namenjena komercialni rabi.
Podmornica Y.Co Yellow Submarine je namenjena komercialni rabi.

Podmornica Y.Co Yellow Submarine, ki je zgrajena po vojaških standardih, doseže hitrost do največ 6 vozlov. Če jo v povprečju ”pičite” s petimi vas popelje do 25 navtičnih milj, če imate nekoliko lažjo nogo (pri treh vozlih) pa kar 75. Tovorna zmogljivost znaša 500 kilogramov, na ”tešče” pa tehta 20 kg manj kot 13 ton. Eden ključnih podatkov je ”pljučna kapaciteta”. V času plutja je kisika za 8 ur, v izrednem stanju pa ga je za polno zasedeno podmornico za 96 ur. Cena? Če mislite bankrotirati dovolj visoka.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.yellowluxurysubmarine.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.