U-Boat Worx Nemo: mini podmornica za osebno rabo

U-Boat Worx Nemo
Zadnjič posodobljeno: :

Mini podmornica U-Boat Worx Nemo bo vas in še enega sopotnika popeljala na pustolovščino vašega življenja! Gre namreč za eno najbolj prefinjenih in najlažjih podvodnih plovil z revolucionarno zasnovo, personalizirano za individualno rabo.

Neverjetno kompaktna in le 2.500 kilogramov težka mini podmornica U-Boat Worx Nemo, je najlažje podvodno polovilo s posadko, ki je bilo kadarkoli zgrajeno. Zaradi svoje velikosti (v dolžino meri 2,8 metra, v širino 2,3 metra in v višino 1,5 metra) zavzema manj prostora, kot bi ga na primer dva vodna skuterja.

U-Boat Worx Nemo
U-Boat Worx Nemo

Podvodno plovilo, namenjeno osebni rabi, lahko pilota in sopotnika popelje do globine 100 metrov, pod vodo se giblje z maksimalno hitrostjo 3 vozlov, tam pa lahko ostane do 8 ur. Zaradi prozornega akrilnega ogrodja ponuja resnično neoporečen pogled na čudovite morske globine, krmilnik v obliki konzole Manta pa omogoča, da mini podmornico pilotira tudi sopotnik. Lastnik podvodnega plovila lahko postanete za 975.000 evrov.

Galerija: U-Boat Worx Nemo

Dodatne Informacije

Več informacij:
nemo-submarine.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Teh 6 pogostih napak uničuje vaš avtomobil!