fbpx

U-Boat Worx Nemo: mini podmornica za osebno rabo

U-Boat Worx Nemo

Mini podmornica U-Boat Worx Nemo bo vas in še enega sopotnika popeljala na pustolovščino vašega življenja! Gre namreč za eno najbolj prefinjenih in najlažjih podvodnih plovil z revolucionarno zasnovo, personalizirano za individualno rabo.

Neverjetno kompaktna in le 2.500 kilogramov težka mini podmornica U-Boat Worx Nemo, je najlažje podvodno polovilo s posadko, ki je bilo kadarkoli zgrajeno. Zaradi svoje velikosti (v dolžino meri 2,8 metra, v širino 2,3 metra in v višino 1,5 metra) zavzema manj prostora, kot bi ga na primer dva vodna skuterja.

U-Boat Worx Nemo
U-Boat Worx Nemo

Podvodno plovilo, namenjeno osebni rabi, lahko pilota in sopotnika popelje do globine 100 metrov, pod vodo se giblje z maksimalno hitrostjo 3 vozlov, tam pa lahko ostane do 8 ur. Zaradi prozornega akrilnega ogrodja ponuja resnično neoporečen pogled na čudovite morske globine, krmilnik v obliki konzole Manta pa omogoča, da mini podmornico pilotira tudi sopotnik. Lastnik podvodnega plovila lahko postanete za 975.000 evrov.

Galerija: U-Boat Worx Nemo

Dodatne Informacije

Več informacij:
nemo-submarine.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.