fbpx

Z modo proti aidsu

Fashion Against AIDS je za H&M edinstvenega pomena, saj s pomočjo svojih oblačil ozavešča mlade po vsem svetu o nevarnostih, ki jih predstavlja virus hiv,  ter hkrati donira izbrana sredstva fundacijam, ki raziskujejo to bolezen. Do zdaj so zbrali 41 milijonov švedskih kron, od vsakega prodanega artikla pa ...

Fashion Against AIDS je za H&M edinstvenega pomena, saj s pomočjo svojih oblačil ozavešča mlade po vsem svetu o nevarnostih, ki jih predstavlja virus hiv,  ter hkrati donira izbrana sredstva fundacijam, ki raziskujejo to bolezen. Do zdaj so zbrali 41 milijonov švedskih kron, od vsakega prodanega artikla pa bodo različnim fundacijam tudi tokrat namenili kar 25 % dobička. V letošnji kolekciji, ki bo na oddelkih Devided na voljo od 26. aprila, se je zgodil pravi preobrat, posebna pa je tudi z modnega vidika. Unisex oblačila so namenjena vsem in vsakomur, da jih nosi na svoj način, V ospredju je športni stil, glavni kosi pa so majice, potiskane s slogan, ter jakne z zadrgami, ki se lahko nosijo na več načinov. Prav posebni so tudi materiali, med katerimi najdemo tudi PVC-torbice in svetleče kratke hlače. Kolekcija je ravno prav opazna, tako da je uspeh zagotovljen. Nenazadnje gre za dober namen.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.