fbpx

Za cesto in morje

Pri Garminu so konec leta 2008 predstavili prenosen GPS-navigator s prednaloženo senčeno karto sveta – GPSMAP 620. Navigator podpira dodatno cestno in navtično kartografijo na SD-karticah ali z uporabo programske opreme MapSource. Vse informacije in kartografija so prikazane na vodoodpornem, na dotik občutljivem WVGA-zaslonu ...

Pri Garminu so konec leta 2008 predstavili prenosen GPS-navigator s prednaloženo senčeno karto sveta – GPSMAP 620. Navigator podpira dodatno cestno in navtično kartografijo na SD-karticah ali z uporabo programske opreme MapSource. Vse informacije in kartografija so prikazane na vodoodpornem, na dotik občutljivem WVGA-zaslonu diagonale 5,2” in ločljivosti 800 x 480 točk. Z dodatno kartografijo BlueChart g2 Vision ponuja pravi 3D-prikaz, tako nad kot pod vodno gladino.

Cena: 839 evrov, na voljo na www.garmin.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.