fbpx

Za dober odnos ni dovolj le igrivost v spalnici – te 3 stvari so moškim pomembnejše!

Foto: Sharon Mccutcheon / Unsplash

Marsikdo misli, če je dober seks, bo dober tudi preostanek odnosa. Mar res?

Pogosto obstaja mnenje, da je v razmerju najpomembnejše intimno dejanje. Pri tem so mišljeni predvsem moški. Toda za izgradnjo harmoničnega odnosa je potrebno veliko več kot le užitek v postelji.

Verjeli ali ne, za moške so pomembnejše tri stvari:

1. Razumevanje

Kot smo že povedali, je intimno dejanje pomembno, ker je tudi poseben del partnerskega odnosa. Ko pa razumete, kako se počuti vaš partner, je vaš odnos na višji ravni.

via GIPHY

Če želite pridobiti njegovo zaupanje, morate znati poslušati, kaj vam govori. Če ne boste pozorni, bo vajin odnos površen. Prava intimnost nastane, ko prepoznate občutke in razpoloženje osebe ob sebi in znate nanje pravilno odreagirati.

2. Sprejemanje

Včasih, namesto da bi gledali, kako nekaj spremeniti na drugi osebi, poskusite to sprejeti. Vprašajte se, ali ste vi idealni? Niste! Če bi nekdo od vas nenehno nekaj zahteval, kako bi se počutili? Težko je zgraditi zdrav odnos, če nenehno nekaj kritizirate.

via GIPHY

Normalno je, da si želite zgraditi čim boljši odnos, vendar ga morate najprej sprejeti in partnerja takšnega, kot je. V dobri zvezi je pomembna komunikacija. Iskreno in v miru se pogovorite, kaj bi lahko in bi morali narediti, da bo zveza delovala.

3. Poštenost

Dolgotrajen in zdrav odnos se lahko gradi le na poštenosti. Težko je nekaj zadržati, če je zgrajeno na laži. Bodite pripravljeni prevzeti odgovornost za svoje besede in dejanja. Pridobite spoštovanje svojega partnerja.

via GIPHY

Okrepite svoj odnos na teh načelih, saj so dobra podlaga za odlično partnerstvo, stkano iz ljubezni in razumevanja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!