fbpx

Najboljši zložljivi pametni telefoni 2022

Veliki in majhni zložljivi pametni telefoni

Foto: City Magazine

Vas mika zložljiv pametni telefon. Leta 2022 je izbira priporočljivih precej omejena. Čeprav imajo praktično vsi proizvajalci svojega zložljivega kandidata je le ena blagovna znamka tista, ki ta hip najbolj prepriča. Zato smo tokrat izolirali le tiste za katere lahko absolutno trdimo, da so med vsemi najboljši. Seveda, pa bo letos še precej novosti, zato spremljate to objavo! Posodabljamo jo redno!

Najboljši zložljivi pametni telefoni letos niso le modni, temveč postajajo vedno bolj uporabni. Ko je še pred leti veljajo, da so namenjeni le “geekom”, jih danes brez težav priporočamo vsem tistim, ki iščejo drugačen, ali celo bolj uporaben telefon.

Zložljivi pametni telefoni leta 2022, ki jih priporoča naše uredništvu prihajajo od proizvajalca Samsung. Ta je namreč na tem področju absolutno vodilni in se je “projekta” zložljivčkov lotil z vso resnostjo in vnemo. To pomeni, da že leta vlaga v sam razvoj. Pridni so tudi drugi proizvajalci, vendar jih v tem zapisu ne pripročamo, saj želimo, da naši bralci pridobijo strnjeno in konkretno informacijo. Ter izbor res tistega najbolj priporočljivega.

Samsung Galaxy Flip3 5G – v bistvu najbolj moden pametni telefon

Samsung Galaxy Flip3 / Foto. City Magazine

Samsung Galaxy Flip3 5G združuje slog, funkcionalnost in obilico zabave. Uporabniki se bodo razveselili predvsem vitkega kompaktnega dizajna in premijskih funkcij. Tisti, ki si želijo še bolj individualizirati svojo mobilno napravo, bodo na voljo obročkasta držala in ovitki s trakci, z njihovo pomočjo pa bo še lažje držati in zložiti telefon. Na novo zasnovan zunanji zaslon je zdaj štirikrat večji in s tem olajša pregled obvestil in sporočil. Z novimi vtičniki bodo lahko uporabniki spremljali kopico zanimivih podatkov kar na zunanjem zaslonu. Fotoaparat, ki je opremljen s Samsungovimi najnovejšimi funkcijami, bodo lahko uporabniki zajemali še bolj dih jemajoče fotografije in še bolj ″dodelane selfije″. Fotografiranje in snemanje videa bo omogočeno že neposredno z uporabo zunanjega zaslona. Tudi v primeru modela Flip3, imata oba zaslona osveževanje 120 Hz.

Za: odličen dizajn, veliko dodatkov in ovitkov, praktičnost, dobra cena okoli 800 evrov za res poseben telefon
Proti: fotografija bi lahko bila boljša, …

Znižano za 223,16 EUR
Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 128 GB schwarz Dual SIM
Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 128 GB schwarz Dual SIM
975,00 EUR −223,16 EUR 751,84 EUR

Zadnja posodobitev 2022-09-25 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Samsung Galaxy Z Fold3 5G – skoraj tablica in računalnik

Samsung Galaxy Z Fold3 / Foto: City Magazine Slovenija

Samsung Galaxy Z Fold3 5G bo zaradi neprekinjenega 7,6-palčnega Infinity Flex zaslona omogoča izboljšano doživetje video vsebin in obenem služil kot ″pregrinjalo″ za kamere telefona, ki se zdaj skrivajo pod zaslonom. Eco zaslonska tehnologija omogoča do 29% svetlejši zaslon, ki ob tem porabi manj energije. Frekvenca osveževanja 120 Hz, tako zunanjega kot notranjega zaslona, omogoča super gladko premikanje in hitro interakcijo. Prvič od zdaj je na seriji Galaxy Z na voljo Samsungovo digitalno pisalo S Pen. Uporabniki lahko od zdaj uporabljajo optimizirano pisalo in s tem povečajo svojo opravilnost na poti. S Pen je pri modelu Fold3 na voljo v različici S Pen Fold Edition in S Pen Pro, obe pisali pa imata posebej zasnovano zložljivo konico Pro, ki bo ščitila zložljivi zaslon med uporabo pisala. Kamere so seveda odlične in povzete iz serije S21 in omogočajo res dobro fotografijo.

Za: resno delovno orodje za vse tiste, ki jim telefon predstavlja glavno delovno napravo
Proti: cena, ročnost baterije

Znižano za 607,57 EUR
Samsung Galaxy Z Fold 3 5G 256GB Phantom Black Dual SIM
Samsung Galaxy Z Fold 3 5G 256GB Phantom Black Dual SIM
Samsung Galaxy Z Fold 3 5G 256GB Phantom Black Dual SIM
1.799,29 EUR −607,57 EUR 1.191,72 EUR

Zadnja posodobitev 2022-08-31 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!