fbpx

Zakaj tisto, kar si želimo, največkrat pride takrat, ko na to že pozabimo

Foto: Vinicius Wiesehofer / Unsplash

Včasih si nekaj obupno želite, a želja in dejanje ne prineseta pozitivnih rezultatov. Morda ste v praktičnem smislu naredili vse, da bi dosegli, kar ste želeli, vendar vaša prizadevanja ostajajo nenagrajena.

Včasih to, kar si želite, ne more priti v vaše življenje, ker ni pravi čas, ali ima vesolje druge načrte za vas, vendar je pogosto glavni razlog, da ne dobite, kar želite, odpor.

Obup in negativno razmišljanje blokirata vse, kar si želite. Stvari lahko obrnete tako, da svojo energijo usmerite v pozitivne misli, povezane z vašo željo.

Morda se sprašujete: “Ampak kako se upiram, če se tako močno trudim?!”

Čeprav si morda nekaj želite, pa morda pozitiven izid ni v ospredju vaše miselnosti. Pravzaprav se osredotočate na pomanjkljivost.
Okrepite tisto, na kar ste osredotočeni.

via GIPHY

Ko si nekaj resnično želite, pomislite, zakaj to potrebujete. Mislite, kako slabo je vaše življenje brez tega. Vaša energija je osredotočena na vaše potrebe.

Torej, prevod sporočila vesolju: “Nisem dobil, kar sem potreboval” namesto, da bi si mislili “še vedno manifestiram svojo željo.”
Zakon privlačnosti deluje tako, da okrepi točno tisto, na kar se osredotočate. Ko se osredotočite na dejstvo, da nekaj potrebujete, se vaša potreba poveča.

Zavedajte se, da vsakič, ko svojo energijo osredotočite na svoje težave, povečate verjetnost, da se pojavi še več težav.

Zato začnite gledati na stvari drugače. Upoštevajte pozitivne dejavnike in nehajte razmišljati negativno. Obup in negativno razmišljanje blokirata vse, kar si želite.

Stvari lahko obrnete tako, da svojo energijo usmerite v pozitivne misli, povezane z vašo željo. Kar si želite, največkrat pride takrat, ko na to “pozabite”, torej ko na to – niste vezani.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!