Za valentinovo na erotične filme v Kinodvor

Erotični večer v Kinodvoru

Želite začiniti letošnje valentinovo? V Kinodvoru tudi tokrat na predvalentinovo prirejajo poseben večer za zaljubljene. Se namenjate v kino? Zakaj bi si spet ogledala ''le'' romantično komedijo, ko pa si lahko privoščita nekaj bolj žgečkljivega. Vabljeni na noč erotičnega filma, naslovljeno Kinosloga. Retrosex, s katerim se Kinodvor vrača v čas svojega predhodnika, kina Sloga, pri katerem so bili erotični filmi del železnega repertoarja.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Kinodvor, Kolodvorska ulica

Organizator

Kinodvor

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

5,30 €

V Kinodvoru tudi letos v sklopu valentinovega pripravljajo večer za odrasle, t. i. noč erotičnega filma Kinosloga. Retrosex, v sklopu katerega se bo zvrstila četverica filmov s trdo- in mehkoerotično vsebino, nudistični film in film avantgarde. S tem Valentinovim paketom se Kinodvor za noč vrača v čas svojega predhodnika kina Sloga, ki je publiko pogosto razveseljeval z vsebino za odrasle.

PREBERITE ŠE: 10 pravil obnašanja v erotični trgovini

Utrinek iz filma Čudovito telo.
Utrinek iz filma Čudovito telo.

Noč erotičnega filma v Kinodvoru prinaša film Grške smokvice, ki je bil drugi največji hit v Ljubljani leta 1979, Alica v Čudežni deželi seksa (predelana klasika Lewisa Carrolla kot erotični muzikal), Čudovito telo in Gola Tanja s Hudičevega otoka (filma nudističnega žanra).

Dodatne Informacije

Program:
kinodvor.org

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
LJFW 2020: prihaja nova modna sezona!