Za vse ljubitelje serije Seks v mestu: izšel je novi napovednik za serijo Emily in Paris (2020)

Mnogi ljubitelji serije Seks v mestu že komaj čakajo prihod nove serije, ki prihaja iz roke istega avtorja (Darren Star) - Emily in Paris.

Letošnjo jesen prihaja nova televizjska poslastica – serija Emily in Paris (2020), za katero stoji Darren Star, avtor serije Seks v mestu. V glavni vlogi bo nastopila Lily Collins, hči slovitega pevca Phila Collinsa, ki je svoje igralske veščine pokazala že v ljubezenskem filmu Na koncu mavrice (Love, Rosie, 2014). Nova serija, ki bo predvajana na Netflixu, spremlja dogodivščine Emily, ki se zaradi svoje sanjske službe preseli iz Chicaga v Pariz, kjer jo čakajo veliki izzivi: dokazati se mora v luksuzni francoski agenciji za marketing in ustvariti nova prijateljstva, seveda pa jo čakajo tudi vroče romance.

Emily in Paris (2020) / Foto: Netflix

Toda še preden se serija 2. oktobra začne predvajati na Netflixu, se lahko zadovoljimo z novim napovednikom, v katerem že lahko vidimo utrinke dogajanja v seriji. Mnogi boste na prvi pogled potegnili vzporednice z oboževano serijo Seks v mestu. Še posebej zato, ker je bila selitev Carrie v Pariz pomemben del kultne serije, saj je prav tam spoznala, kaj ji New York pravzaprav pomeni. Kljub temu namerava nova serija slaviti francosko mesto in ga postaviti v središče zapletov.

“Seks v mestu je bil prelep, a tudi ta serija je prekrasna. Zelo je filmska. Televizija je zdaj zelo podobna kinu, snemanje v Parizu pa je bilo zelo pomembno, saj smo tam posneli zares dobre kadre. Emily in Paris je prej posneta kot film kot pa serija,” je dejal Star. Čeprav je serija pripisana žanru romantične fantazije, to presega, dodaja Star. Številni oboževalci bodo navdušeni tudi nad dejstvom, da je za kostumografijo serije zadolžena Patricia Field, ki je izbirala kostume tudi za Seks v mestu in za film Hudičevka v Pradi, za kar je bila leta 2006 nominirana za oskarja.

Za kostume je v seriji Emily in Paris (2020) poskrbela za oskraja nominirana Patricia Field. (Foto: IMDB)

Dodatne Informacije

netflix.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Napovednik – Krudovi: Nova doba (The Croods: A New Age, 2020)