fbpx

Zabavno učenje z Galaxy Tab 3 Kids

Tehnologija tudi na področju otrok ne počiva in zakaj bi se najmlajši igrali s tablico svojih staršev, ko pa lahko imajo takšno, povsem prilagojeno njim.

O tem, ali otroke vsaj v prvih letih malce zaščititi pred vsem virtualnim, ali pa jim predstaviti, kar ima ponuditi tehnologija, ne bomo razpravljali. Jasno je, da se svet vrti s svetlobno hitrostjo in z njo razvoj, tudi na področju tehnologije za najmlajše. Tako sedaj otroci ne bodo več listali po tablicah svojih staršev, saj imajo svojo! Novi Samsungov tablični računalnik – Samsung Galaxy Tab 3 Kids je pametna naprava za otroke, ki združuje bogate vsebine, varnost in vzdržljivost. Njegove varnostne funkcije bodo všeč predvsem staršem, prav tako pa tudi vsa izobraževalna orodja, ki jih ponuja Galaxy Tab 3 Kids. Tablica ima prednaložene najpriljubljenejše aplikacije za otroke in povsem novo funkcijo Kid’s Store, ki nudi izobraževalne vsebine s pomočjo najsodobnejše tehnologije. Prednaložene aplikacije vključujejo izobraževanje, igre, zabavo in e-knjige. Starši lahko s funkcijo Application Manager izberejo, do katerih aplikacij bodo dovolili dostop svojim otrokom. Poleg tega ima tudi časovno funkcijo Time Management, s katero starši določijo dovoljen čas uporabe tabličnega računalnika. Po poteku tega časa se zaslon zaklene in zahteva geslo, s katerim odrasla oseba znova odklene računalnik za nadaljnjo uporabo. Tako lahko starši nadzirajo čas, ki ga otrok preživi s tabličnim računalnikom.

Samsung GALAXY Tab 3 Kids
Samsung GALAXY Tab 3 Kids

Dodatne Informacije

Več informacij na:
www.samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!