Začelo se je najmočnejše astrološko obdobje, ki traja do januarja 2021: kaj lahko pričakujete?

Pripravite se na velike spremembe!

19. avgusta letos smo vstopili v nov astrološki cikel, ki bo trajal do 28. januarja 2021. To je obdobje, v katerem bomo obrnili nekaj novih strani v življenju in stopili na nove poti. To bo izjemno močno obdobje in nekaterim usodnim dogodkom se ne bomo mogli izogniti.

V naslednjem obdobju se bodo aktivirala Lunina vozlišča, pravijo astrologi in hkrati razlagajo, kaj to dejansko pomeni in kako bo to vplivalo na naša življenja.

Luna, Merkur in Sonce so bili med seboj povezani in tako združeni sprožilec za aktiviranje Luninih vozlišč. Nekateri vozlišča imenujejo tudi vrata usode, drugi pa pravijo, da so to vrata karme. Lunina vozlišča predstavljajo namišljene točke v astrologiji in v horoskopih. Točke, po katerih poteka potovanje duše skozi to življenje, iz preteklosti do prihodnosti.

Od avgusta 2020 se vozlišča nahajajo na osi dvojčki – strelec. Zadnjič so bila vozlišča na enakih položajih v obdobju od 13. oktobra 2001 do 14. aprila 2003. Spomnite se, katere teme so bile takrat pomembne v vašem življenju, ker je morda zdaj čas, da jih spremenite. To obdobje bo imelo celo večji vpliv na vaš podznak kakor na sam znak. Kaj ste v podznaku, lahko vidite tukaj.

Kako bo to obdobje vplivalo na astrološke podznake?

Podznak oven

Za ljudi s podznakom v ovnu to obdobje poteka v 6. hiši – hiši dela, zdravja, hišnih ljubljenčkov in vsakodnevnih dejavnosti. Pričakujete lahko spremembo službe, pa tudi možnost spreminjanja vsakdanjega življenja.

Podznak bik

Pri bikih to obdobje prinaša spremembe, povezane z ljubeznijo, užitkom in otroki. Prihajajoče obdobje prinaša samskim možnost novih ljubezni. Vezanim bi se lahko odnos dvignil na višjo raven.

Podznak dvojčka

Ljudje s podznakom v dvojčkih lahko v prihodnjem obdobju pričakujejo zelo ugodne spremembe in novice. Pričakujte veliko druženja, gibanja in nenadnih lepih srečanj. Prav tako lahko pričakujete spremembe, povezane z domom, družino, obstaja možnost spremembe kraja bivanja.

Podznak rak

Ljudje s podznakom raka bodo v tem obdobju najbolj občutili spremembe. Pričakujte zelo dinamično obdobje, polno druženja in sprememb na ljubezenskem področju.

Podznak lev

Morda se vam zdi, da ste prišli do točke, ko nujno potrebujete spremembe. Želeli se boste premakniti od mesta, kjer ste zdaj, spremeniti videz, slog oblačenja in podobo. Obdobje, ki je pred vami, vam bo prineslo več denarja.

Podznak devica

Bodite pozorni na svoje sanje in intuicijo ter jim sledite. Kmalu vas čakajo skrivne avanture ali ljubezenske zveze, skrite pred očmi javnosti, ali pa ljubezen z osebo iz tujine.

Podznak tehtnica

Pripravite se na poslovne spremembe. Obstaja odlična priložnost za uresničitev velikih želja.

Podznak škorpijon

Sledite svojim poslovnim ciljem, kajti obdobje pred vami je odlično za napredovanje v karieri.

Podznak strelec

Spremembe in novosti so pred vami na področju kariere in obstaja možnost, da dobite zanimivo ponudbo iz tujine. Boste dinamični, aktivni in uspešni. Vse okoliščine vam gredo na roko.

Podznak kozorog

Preteklost in sedanjost se združita. V naslednjem obdobju bo potrebno plačati nekaj dolgov in razrešiti situacije, ki ste jih pustili za seboj.

Podznak vodnar

Čaka vas ugodno obdobje za ljubezen.

Podznak ribi

Tisti, ki so brezposelni, bi morali ta čas izkoristiti za iskanje službe, saj so možnosti za njeno pridobitev velike.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kaj te po njegovem mnenju dela tako zelo vročo, glede na astrološko znamenje?