Foto: Dean Dubokovič, Pristop

Prvi lepotni center dm Studio v Sloveniji odprl svoja vrata v Kranju

V Kranju je zaživel prvi lepotni center dm Studio v Sloveniji, ki bo poleg frizersko- kozmetičnih storitev nudil širok razpon profesionalnih, kakovostnih in luksuznih storitev, ki si jih lahko privoščite.

Strokovnjaki dm Studia obljubljajo, da bodo stranke s svojim znanjem popeljali na edinstveno lepotno potovanje. Kreativne frizerske storitve in individualno prilagojene lepotne rešitve bodo nadgradili z najnovejšimi programi pomlajevalnih tehnik in na kožo pisanimi tretmaji za nego obraza in telesa s svetovno priznanimi linijami izdelkov Afrodita Professional, Priori, Skeyndor, Depelive, LCN, LPG, L’Oreal Professional, Wella, Morrocanoil in Redken.

Strokovnjaki dm Studia obljubljajo, da bodo stranke s svojim znanjem popeljali na edinstveno lepotno potovanje. (Foto: Dean Dubokovič, Pristop)

Salon z najsodobnejšo opremo na trgu bo omogočal celovito obravnavo za izbrano lepotno področje, ki bo vključevala tudi individualno svetovanje in izobraževanje ter prilagojen program za vsako stranko posebej. Po želji stranke bodo v salonu s pomočjo osebnega kartona omogočali najvišjo stopnjo kakovosti storitev čez celo leto s ciljem vzdrževanja najboljše kondicije vaše kože, las in lasišča.

Salon z najsodobnejšo opremo na trgu bo omogočal celovito obravnavo za izbrano lepotno področje. (Foto: Dean Dubokovič, Pristop)

Posebno pozornost ugodju in dobremu počutju so v dm Studiu namenili pri opremi prostora, ki je nastala v sodelovanju s priznanim zagrebškim Studiem Franić Šekoranja. Oblikovalci so z nežnimi svetlimi toni in udobnim pohištvom ustvarili okolje, ki izžareva življenjski utrip, obenem pa pričara trenutke brezskrbnega sanjarjenja. Prostor z intimnim pridihom bo vsaki posamezni stranki ob obravnavi omogočal popolno sprostitev.

Prostor z intimnim pridihom bo vsaki posamezni stranki ob obravnavi omogočal popolno sprostitev. (Foto: Dean Dubokovič, Pristop)

Dodatne Informacije

dmstudio.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 + znakov inteligence, ki kažejo nato, da si nadpovprečen!