Zakaj je to prihodnost televizije? Samsung QLED TV

Kakšna je prihodnost televizije, so nam predstavili predstavniki podjetja Samsung Electronics ob predstavitvi vrhunskih QLED televizijskih sprejemnikov, serije Q7 in Q8, ki postavljajo nove mejnike v svetu hišne zabave.

”Začenja se doba QLED-a, ki z najnaprednejšo tehnologijo in vrhunskimi modeli dopolnjuje uporabnikovo vsakdanje življenje in zagotavlja vrhunsko izkušnjo gledanja televizije,” je ob predstavitvi dejal Tae Hwan Hwang, predsednik uprave regionalnega predstavništva Samsung Electronics.

Dizajn in materiali nove serije Samsung Q7 in Q8 so vrhunski.
Dizajn in materiali nove serije Samsung Q7 in Q8 so vrhunski.

Dizajn in materiali na izjemni ravni – televizija kot umetnina na steni

Brez kompromisov glede izdelave – najnovejši QLED TV je prestižno izdelan z modernim in vitkim kovinskim ohišjem, ki odlično pristaja v vsak ambient. Podjetje Samsung je tudi tokrat sodelovalo s priznanim švicarskim oblikovalcem Yvesom Beharom in razvilo inovativne televizorje ter potrošnikom ponudilo elegantno mojstrovino, ki se bo odlično vključila v notranjo opremo vsakega doma.

Samsung QLED TV
Samsung QLED TV

Reševanje ključnih težav sodobnih televizorjev s tehnološkimi inovacijami

Novi vrhunski QLED TV je bil oblikovan upoštevajoč potrebe potrošnikov in s poudarkom na odpravljanju treh šibkih točk televizorjev z rešitvami Q Picture (avtomatično prilagajanje kontrastnosti in svetilnosti ob različnih svetlobnih pogojih), Q Smart (Samsung one, daljinec, s katerim upravljate vse naprave v svojem domu) in Q Style (nevidni kabli za priklop in praktično nevidna montaža na steno). QLED TV ali televizor luči s svojo optimalno osvetljenostjo zagotavlja izjemno vizualno izkušnjo. Ne glede na svetlost ali temnost vašega okolja boste vedno lahko videli izjemno globino z edinstvenim kontrastom. Z napredno HDR 1500 funkcionalnostjo omogoča uporabnikom, da vidijo vse skrite podrobnosti brez izgub ali izkrivljanja barv.

Prodaja televizorjev se začne v naslednjih dneh.

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Samsung Galaxy Watch 3: izjemen dizajn z vrhunskimi funkcijami za izboljšanje zdravja in dobrega počutja