fbpx
Foto: Vichy

Zakaj Minéral 89 Booster že leta navdušuje številne uporabnice?

Za vsakodnevno rutino nege vaše kože

Oglasno sporočiloVichy

Zagotovo si tudi vi želite imeti močnejšo in bolj polno kožo z zdravim sijajem. To vam bo uspelo, če ji boste nudili redno nego z izdelki, ki vsebujejo minerale. Zato priporočamo, da dan začnete z boosterjem Minéral 89, ki so ga v laboratorijih Vichy razvili za vsakodnevno uporabo, skozi vse leto, ne glede na tip kože.

Vichy Minéral 89 Booster je inovativni serum za nego kože. Deluje kot ščit za obrambo kože pred vplivi sodobnega načina življenja (stres, utrujenost, onesnaževanje), ki ste jim vsakodnevno izpostavljeni, obenem pa kožo naredi močnejšo in bolj polno. Z redno vsakodnevno uporabo tega boosterja, boste svoji koži zagotovili optimalno navlaženost in sijaj.

Kaj je Minéral 89 Booster?

Minéral 89 Booster je zelo lahka minimalistična formula s teksturo gela na osnovi Vichy vulkanske vode, obogatene s 15 bistvenimi minerali, ki krepi osnovne obrambne mehanizme kože in je osnovna sestavina tega izdelka. Vulkanska voda Vichy v 89-odstotni koncentraciji je združena s hialuronsko kislino naravnega izvora.

Dodatek hialuronske kisline zmanjšuje nezaznavno izgubo vode, tako da jo zadrži v roženi plasti. Hialuronska kislina je namreč molekula, ki je sposobna zadržati do 1000-krat več tekočine od svoje mase in se uporablja za vlaženje kože ter glajenje drobnih linij, s čimer zagotovi zdrav videz kože. Velika raznovrstnost mineralov, ki jih vsebuje vulkanska voda Vichy, deluje kot booster in krepi kožno pregrado.
Booster se hitro vpije in v trenutku ustvari prozorno plast, ki daje koži polnost in okrepi delovanje kožne bariere. Tako je koža dan za dnem okrepljena, sijoča in ima boljši tonus. Minéral 89 Booster tako med boosterji izstopa ravno zaradi te edinstvene združitve vulkanske vode in hialuronske kisline.

Zakaj Minéral 89?

Minéral 89 Booster vsebuje raznovrstne minerale, ki pomagajo pri obrambi kože pred škodljivimi vplivi. Onesnaženje, stres in utrujenost so le tri vsakdanje stvari, katerim je izpostavljena koža. Zato ni presenetljivo, da je naša polt pogosto videti siva in upadla. Enako kot potrebujemo minerale, da bi ohranili zdravo telo, ima tudi naša koža enake potrebe. In zato je bil ustvarjen Minéral 89 Booster! Le-ta je formuliran na osnovi samo 11-ih sestavin, zato je primeren tudi za osebe z občutljivo kožo. Preizkušen je bil pod nadzorom dermatologov in oftalmologov na občutljivi koži, njegova formula pa ne vsebuje dodatnih dišav ali alkohola.

Uporaba boosterja Minéral 89

Minéral 89 Booster nanesete na čisto kožo kot prvi korak vaše dnevne rutine za nego kože, ne glede na to, kakšen je vaš ti kože. Minéral 89 Booster bo najboljši prijatelj suhe kože, saj vsebuje 89% vulkanske vode Vichy, zato bo ohranil optimalno raven vlaženja vaše kože, brez suhih predelov. Zahvaljujoč svoji pomirjevalni formuli bo Minéral 89 Booster v trenutku pomiril občutljivo in rdečkasto kožo. Zaradi nemastnega finiša, ki preprečuje masten lesk, ga bodo lahko uporabili tudi vsi tisti z mastnim tipom kože. Poleg tega bo kožo navlažil, ne da bi zamašil pore. Če ste srečnica z normalno kožo, pa boste z uporabo Minéral 89 Boosterja ohranili sijočo polt skozi vse leto.

Dodatne Informacije

vichy.si
Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!