fbpx

Prihaja serija o modnem guruju Karlu Lagerfeldu

Foto: karl.com

Karl Lagerfeld je spremenil pristop do mode. Bil je eden najbolj inovativnih oblikovalcev v industriji in hkrati delal kot kreativni direktor za Chanel, Fendi in lastno blagovno znamko, ki še danes ruši vse rekorde. Njegovo smrt leta 2019 niso občutili le modni profesionalci, ampak ves svet.

Na srečo se bo Lagerfeldova zapuščina reinkarnirala v prihajajoči seriji. Disney je napovedal televizijsko serijo “Kaiser Karl”, ki bo pripovedovala o potovanju nemškega modnega oblikovalca in malo znanih podrobnostih, od poletja leta 1972 do uspeha v modni hiši Chanel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KARL LAGERFELD (@karllagerfeld)

Serija bo temeljila na biografiji, ki jo je napisala Raphaëlle Bacqué, v kateri je raziskovala nekatere najpomembnejše zakulisne trenutke v življenju oblikovalca. Seveda bo razkrito tudi njegovo osebno življenje in odnosi ter rivalstvo z modnim velikanom Yvesom Saint Laurentom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CELLOPHANELAND* (@cellophaneland)

Glavni igralci serije še niso znani, predprodukcija serije pa naj bi že potekala. Na malih ekranih naj bi se serija pojavila leta 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KARL LAGERFELD (@karllagerfeld)

“Trenirka je znak življenjskega poraza”: legendarne izjave Karla Lagerfelda, ki si jih bomo za vedno zapomnili!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!