fbpx

Ta prepričanja vam uničujejo priložnosti za ljubezen!

Kaj o tem pravi vaše astrološko znamenje?

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Prepričanja v vas ustvarjajo nerealna pričakovanja in laži. Verjamete v nekaj, kar v bistvu sploh ni res.

Ustvarite si utvare in resnice, ki pa so večkrat laž. Laž, ki vam prepreči, da bi našli ljubezen. Verjamete, da si je ne zaslužite, da ne obstaja, da …

Kakšna so ta prepričanja, predvidevanja in “laži” glede na vaše astrološko znamenje

Oven

Verjamete, da se bo vsaka zveza končala s prepirom in da boste vedno, končali s strtim srcem. Vsi vas ne bodo prizadeli, nekateri ljudje imajo res dobre namene.

Bik

Verjamete, da za vas obstaja samo ena prava oseba na tem svetu – vendar to ne drži. Skozi življenje lahko srečate več sorodnih duš. Tudi če ste že bili zaljubljeni, se lahko znova zaljubite.

Dvojčki

Verjamete, da imate lahko ali samo odnos ali kariero. Ni res. Lahko imate oboje. Lahko si vzamete čas, da se nekomu približate, medtem ko imate še vedno dovolj časa, da lovite svoje sanje. Ni vam treba izbrati ene poti nad drugo.

via GIPHY

Rak

Verjamete, da je ljubezen vse, kar potrebujete. Toda v resnici potrebujete veliko več kot to. Potrebujete spoštovanje. Potrebujete odprto komunikacijo. Potrebujete močno prijateljstvo. Morate se imeti radi, ne samo ljubiti druge.

Lev

Verjamete, da morate biti popolni, da ste ljubljeni. Pretvarjate se, namesto da partnerju pokazali pravi obraz, svoj resnični jaz. Prava oseba bo videla vaše pomanjkljivosti in vas bo še vedno ljubila. Ničesar ne bi smeli skrivati.

Devica

Verjamete, da lahko prepričate nekoga, da spremeni mnenje o vas. Ne delajte tega, ni pomembno, kaj počnete in kako močno jih poskušate prepričati, da ste vredni truda. Ne morete jih prisiliti, da vas imajo radi. Ne morete nadzorovati njihovega srca.

via GIPHY

Tehtnica

Verjamete v ljubezen na prvi pogled. Predvidevate, da bo to očitno, ko najdete sorodno dušo. Toda včasih da prvi vtis napačno predstavo. Ne smete nekoga odpisati, preprosto zato, ker niste v prvi sekundi, ko ste zaprli oči, čutili metuljev.

Škorpijon

Verjamete, da se bo vsaka zveza končala tako kot vaša zadnja. Toda zgodovini se ni treba ponavljati. Ko izberete pravo osebo, ne boste podoživljali preteklosti.

Strelec

Verjamete, da je ljubosumje znak, da je nekomu mar za vas. Toda največkrat je ljubosumje dejansko opozorilo. Si želite, da vas nekdo nadzira, kaj počnete? Kaj boste oblekli, s kom se boste pogovarjali. Ne želite si takšnih ljudi.

via GIPHY

Kozorog

Verjamete, da vam je bolje, če ste sami. Ne verjamete vase, ne verjamete, da bi bili dober partner. In kolikor se želite pretvarjati, da ne potrebujete nikogar, bi radi imeli nekoga v bližini, da bi ga objeli, poljubili, čutili njegovo bližino.

Vodnar

Verjamete, da je ljubezen občutek. Toda ljubezen je izbira. Odločiti se morate, da boste z nekom. Odločiti se morate, da se boste potrudili. Odločiti se morate, da jih boste ljubili, tudi ko je težko.

Ribi

Verjamete, da so prepiri slab znak. Toda v resnici se vsak par kdaj prepira. Dokler se med seboj spoštujete, je dobro, da svoje občutke razkrijete, ne glede ali bodo vodili v prepir. Ves čas komunicirajte s partnerjem.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!