fbpx
Foto: envato

Zakaj najin odnos uspeva, ko večina drugih razpada

Ljubezen je mavrica poljubov in solz. Objemov in dni, ko ni vse tako, kakor bi si želela. In ko pada dež, divjajo nevihte, si ti moj dežnik. Dežnik, ki ga drživa skupaj in s katerim pleševa po dežju, dokler ne posije sonce.

Nisva kakor nekateri, ki se ne poslušajo, imajo tihe dni in se umaknejo za dneve, tedne. Najini tihi dnevi ne obstajajo, ko pride tišina, tišina sprašuje, par minut in spregovori glas. Komunicirava, o vsem, tudi o težkih stvareh.

Poznaš me

Ne glede na to, kaj se mi dogaja v življenju, že čutiš to dogajanje. Poznaš me, veš, kako delujem, reagiram, kaj potrebujem. Veš, kaj mi je všeč. Poznaš moje želje, skrivnosti, moje, najino življenje.

Nisem sebična

Vem, da potrebuješ čas, da si s prijatelji. Vem, da potrebuješ čas, da se osredotočiš na svojo kariero. Nikoli mi ne rečeš, naj ne bom to kar sem. Spodbujaš me. Spodbujava drug drugega. Želim, da dosežeš svoje sanje in želiš, da dosežem svoje.

Si moja opora. Foto: Cottonbro/ Pexels

Nenehno se poskušam izboljšati, kakor tudi ti

Po svojih najboljših močeh se trudim biti oseba, ki si jo zaslužiš. Trudim se po svojih najboljših močeh.

Zaupam ti

Nimam razloga, da bi brskala po tvojem telefonu ali se spraševala, ali me varaš. Nimam razloga, zaupam ti. Vem, da so tvoja čustva tako močna, kakršna so moja. Ne dvomim vate.

Osredotočam se na dobro v tebi

Vsaka beseda, o tebi, ki jo izrečem, je pozitivna. Ko pomislim nate, se moji možgani ne vrnejo v spomin na naš zadnji prepir, ampak zadnji objem in poljub. Nikoli ne razmišljam o slabem spominu, če imam na milijone lepih.

Se ne pretvarjava! Foto: Candice Picard / Unsplash

Dopustiva si majhne “žrtve,” ki se nama ne zdijo žrtve

Če želim gledati romantično nadaljevanko, mi dovoliš, čeprav misliš, da je brezvezna. Če hočeš gledati nogomet, ti dovolim, čeprav ga ne razumem. Z veseljem vse to gledava skupaj, saj sva skupaj in to je vse, kar je pomembno.

Si moj najboljši prijatelj

Najino razmerje je več kot le intimni odnosi. Lahko me nasmejiš, ne da bi se sploh potrudil. Poznaš vse moje najljubše stvari. Spomniš se vsake zgodbe, ki sem ti jo kdaj povedala o svojem otroštvu. Še pomembneje je, da me lahko prenašaš, ko sem najbolj čudna, čustvena, sprejmeš vse moje strani, ki so drugim skrite.

Lahko si predstavljam prihodnost

Vidim, kako zaspiva v isti postelji in se zbujava skupaj še naslednjih vsaj sto let. Vidim naju skupaj za vedno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!