Zakaj so starejše ženske za moške tako fatalne: 7 stvari, ki jih delajo magnetno privlačne!

To so prednosti starejših žensk v primerjavi z mladenkami ... in teh 7 stvari jih dela magnetno privlačne ter prave fatalke!

Kljub temu, da trdimo, da ljubezen ne pozna meja, se družbi še vedno zdi neprimerno, da skupaj vidijo mladeniča in starejšo žensko. Danes je takšnih razmerij vse več, razlogi, zakaj nekatere moške privlačijo le starejše ženske, pa so številni. Pa si poglejmo, kaj moške pri njih tako zelo privlači!

1. Starejše ženske imajo nadzor nad svojimi hormoni

Seveda, sem niso vštete ženske, ki so v menopavzi. Starejše ženske so manj nagnjene k dramatičnim izbruhom kot mlajše ženske. To za moške pomeni manj čustvenega pritiska, saj so se ženske skozi leta naučile, kako nadzorovati svoja čustva. Moški imajo radio preprostost in starejše ženske vedo, kako ostati mirna v stresnih situacijah.

2. Imajo več izkušenj

Jasno je, da pridejo izkušnje z leti, tudi kar se tiče seksa. Starejše ženske zelo dobro vedo, kaj početi v postelji, dobro pa se zavedajo tudi svojih potreb. Njihova samozavest, svoboda in nagnjenost k eksperimentiranju so tisto, kar privlači mlade fante. Starejše ženske so prerasle negotovost, povezano z lastnim videzom, in vedo, kako uživati v seksu. Mladi moški imajo to radi in cenijo prevlado starejših žensk.

3. Niso obsedene s svojim telesom

Moškim so všeč ženske z resničnimi oblinami in tiste, ki niso obsedene s svojim telesom. Starejše ženske so se z leti naučile, kako sprejeti svoj videz in svoje telo, ter nimajo težav s samozavestjo. Zavedajo se svojih pomanjkljivosti, ampak tudi vedo, da to ne vpliva na srečo.

Nimajo težav s samozavestjo.
Nimajo težav s samozavestjo.

4. Partnerju ni treba biti ‘fant’

Ko v vezi ni pritiska, povezanega z dolgotrajnim razmerjem, lahko ljudje (še posebej moški) v odnosu uživajo, saj se počutijo svobodnejše. Starejše ženske so večinoma že imele resno zvezo, morda so bile celo poročene, in resno razmerje je zanje zdaj manj pomembno. Želijo preprosto uživati. Po drugi strani mlade ženske vedno opredeljujejo svoj odnos in mislijo na ‘naslednji korak’ – to je tudi tisto, kar moške odbija, saj ustvarja določen pritisk.

5. So neodvisne

Starejše ženske so neodvisne predvsem v finančnem smislu, večina od njih že ima svoje stanovanje/hišo in avto. Mlajšim moškim to ne predstavlja pritiska in odgovornosti, saj jim za žensko ni treba (po)skrbeti.

6. Znajo pokazati avtoriteto

Dominanta partnerka je velikokrat del erotične fantazije številnih moških in starejša ženska je prav to – avtoriteta, ki prevlada nad mlajšim partnerjem. Moškim je seksi, ko ženska prevzame nadzor.

7. Cenijo svoje mlajše partnerje

Starejše ženske uživajo v odnosu z mlajšim partnerjem in ga cenijo kot človeka, ne izpostavljajo njihovih napak in ne nameravajo ga spremeniti (kar se pogosto dogaja pri mlajših ženskah). Starejše ženske za to nimajo ne časa, ne živcev, znajo se prepustit in uživati v avanturi z mlajšim moškim. Cenijo, kar imajo, in se ne pritožujejo.

Dodatne Informacije

Naslovna fotografija:
IG Heidi Klum

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pozor! Moški starejši od 35 let se izjemno težko poročajo!