fbpx

Zakaj vesolje nekaterim izpolni želje in drugim ne?

Foto: envato

Zakaj vesolje še ni izpolnilo vaših želja? Preberite, čemu se morate izogibati in kaj storiti, ko pošiljate vibracije in ne prejmete odgovora? Ker nekateri dobijo znake, navodila, signale in pomoč, nekateri pa ne. Če se vaše želje še niso uresničile, je to morda razlog!

Naredite te stvari in vesolje vam bo izpolnilo željo, ampak le, če boste to zahtevali in poslali na pravi način, tedaj lahko pričakujte čudeže!

Po zakonu privlačnosti, če želite od vesolja dobiti jasen odgovor, morate postaviti jasno vprašanje.

To je, kot da bi nekaj vtipkali v iskalnik Google – če želite dobiti pravi odgovor, morate vnesti ključne besede. Na ta način nastajajo želje – jasno, natančno in jedrnato.

Recimo, če postavljate vprašanja, kdaj, bom našel pravo ljubezen ali želim najti boljšo službo, boste na ta način jasno razkrili, kaj potrebujete.

Po drugi strani pa, če rečete, nikoli ne bom našel ljubezni, ali zakaj sem nesrečen – te izjave pravzaprav govorijo o negativnosti, torej s takšnimi izjavami pošljete vibracijo, da je to točno tisto, kar si želite. Negativne misli in samopomilovanje pošiljajo v vesolje neugodne vibracije, ki se vračajo.

Kaj si sploh želite? Foto: Pietra Schwarzler / Unsplash

Kaj točno si želite? Če ne morete jasno oblikovati zahteve boste upočasnil proces pozitivnih sprememb.

Če se ne morete izogniti obžalovanju in negativnosti, ki vam na žalost zlahka preidejo v navado, uporabite moč pozitivnih afirmacij.

Svoje želje ustvarite jasno jedrnato kot afirmacije v trenutni obliki in takrat boste lažje verjeli, da se lahko uresničijo. Imeli boste motivacijo in več samozavesti ter se boste lažje spustili negativnosti.

Oblikujte svoje želje na naslednji način in povečajte možnosti, da bo vesolje izpolnilo vaše namere, recite, če želite najti ljubezen: “Najdem pravo ljubezen”. Če želite povečati svoj dohodek: “Dobim povišico in povečam svoje materialno počutje.”

Po svojih željah ustvarite osebne afirmacije in jih izgovarjajte čez dan. Z vsako pozitivno frazo pozitivno vplivate na zakon privlačnosti in ga aktivirate.

Naj vaše želje najdejo pravo pot in zapomnite si, kar izžarevate, pritegnete.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!