fbpx

Zara Home ima novo kolekcijo prekrasnega orodja za dom

Foto: Zara Home

Vsak dom potrebuje redno vzdrževanje in popravila. Zato je Zara Home lansirala lično kolekcijo osnovnega orodja, ki vam bodo še kako prav prišli za vsakodnevno uporabo v vašem domu.

Ne glede na to, ali živite v ogromni hiši ali v manjšem stanovanju, morate imeti pri roki orodja, s katerimi boste lahko hitro in učinkovito opravili vsaj najbolj osnovna mojstrska dela. To orodje, ne le da je funkcionalno, pač pa je tudi odličnega dizajna, zato vam ga ne bo potrebno hraniti v grdih škatlah v kleteh. Lahko ga razstavite po policah in ga imate tako vedno pri roki in na očeh.

Kolekcija je zelo priročna, saj vsebuje različne ključe, izvijače, leseno zložljivo ravnilo, škatlo za orodje in številna druga osnovna orodja, s katerimi je vsako delo v vašem domu prava malenkost. Celotno kolekcijo si lahko pogledate na spletni strani ZaraHome.com

Foto: Zarahome.com

Dodatne Informacije

ZaraHome

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!