Ta astrološka znamenja najpogosteje skačejo iz enega razmerja v drugo

Foto: Envato

Razhod je za večino ljudi boleč. Nakateri se pretvarjajo, da jim je vseeno, da jim odnos ni pomenil nič. Mar res? Je res najenostavnejše iti v drugo vezo in nadaljevati življenje, kakor, da se ni nič zgodilo?

Glede na astrologijo, so nekateri znaki ravno takšni. Nekateri potrebujejo leta, da nadaljujejo svoje življenje po razhodu partnerskega odnosa, drugi pa več mesecev, tretji gredo takov v novo zvezo. V vas ostane grenak priokus in bolečina.

A nekateri astrološki znaki se ne ozirajo nazaj in gredo naprej v nova razmerja takoj po razhodu.

Lev

Levi imajo toliko samozavesti, da se po razhodu ne ozirajo več v preteklost. Hitro gredo naprej, ker menijo, da je njihova samopodoba pomembnejša od vrnitve k bivšemu. Ko se enkrat razidete, ne bodo več pomislili na vas.

Vodnar

Ta astrološki znak resnično ve, kako naprej, ne da bi svojo ranljivo stran pokazal drugim. Nikoli se ne vrnejo k svojemu bivšemu in težko pokažejo svoja čustva. Radi so neodvisni in sovražijo konflikte.

Foto: Envato

Strelec

Težko jih je zlomiti. Imajo močan ščit v obliki samozavesti. Po razhodu se hitro premaknejo naprej, ker zaničujejo vsak občutek zavrnitve ali zanemarjanja. Vedno se želijo imeti lepo, biti svobodni in se družiti z ljudmi, ki jih osrečujejo.

Bik

Za bika so v zvezi najpomembnejši stabilnost, varnost in zvestoba. Če jih pogrešajo, se verjetno ne bodo vrnili k bivšim. Verjamejo, da se vse zgodi z razlogom, in če zveza ne uspe, bodo raje poiskali nekoga drugega, ki bo zanje primernejši.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!