fbpx

Fairy of Velebit: počitniška hišica z dušo

Foto: Booking.com

Šarmantna hišica za oddih Fairy of Velebit se nahaja na čudoviti lokaciji, le lučaj od Zadra, v objemu jadranske obale in velebitskih vrhov.

Nekdanja lovska hišica ima dandanes drugačno namembnost, gostom iz vsega sveta želi ponuditi edinstveno izkušnjo življenja na podeželju. Mir in brezskrbnost, pobeg od vsakdanjih skrbi. Tako je zrasla počitniška hišica, z dvema sobicama, opremljeno kuhinjo in dnevnim prostorom. Pred hišico je prostorna terasa, ki se razgleduje po nasadu oljk in sosednjem vinogradu. Gostje se lahko odpočijejo tudi na restavrirani barčici, ki služi za uživanje ob pitju vina ali branju knjig.

Prav detajli, ki odražajo karakter regije, naredijo hišico tako domačno. Lastniki hišice so odločeni, da gostom ponudijo nepozaben oddih, v objemu domačnosti in čudovite narave. Tako vas vsako jutro pričaka okusen zajtrk, domača kokošja jajca, okusno domače olivno olje, paradižnik z vrta,… S tem želijo poskrbeti za avtentičnost izkušnje, saj številni gostje iz vse Evrope, nimajo možnosti uživati v sestavinah, ki jih nudi življenje na podeželju.

Ne mislite, da nekje v okolici Zadra, odmaknjeni od obale, ne boste imeli kaj početi. Zaključene družbe bodo navdušene nad kopico aktivnosti, ki jih Fairy of Velebit nudi. Vse od igranja namiznega nogometa, namiznega tenisa, pa do kolesarjenja po bližnjih gozdnih poteh.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!