fbpx

“Zara Home Kids”: Zarina kolekcija za dom prepriča z izjemno ljubkostjo in široko izbiro

Za najprikupnejšo izbiro artiklov za opremlajnje sobic naših malčkov, ki smo jo kadarkoli videli, moramo pohvaliti Zarino kolekcijo “Zara Home Kids”. Zarina ponudba otroških potrebščin za dom je namreč izjemno pestra in prijetna na pogled. Izbiramo lahko med široko paleto barv, vzorcev in materialov.

“Zara Home Kids” je prisrčna Zarina kolekcija za dom, ki je namenjena predvsem našim malčkom. Predvsem zato, ker v široki ponudbi najdemo tudi kaj zase, le kako naj se namreč upremo čudovitim blazinam s prikupnimi rožnatimi motivi?!

PREBERITE ŠE: Domiselni bralni kotički

Neskončna ljubkost Zarine kolekcije za malčke
Neskončna ljubkost Zarine kolekcije za malčke

Najnovejša jesenska kolekcija sestoji iz majhnih in velikih prešitih odej, mehkih blazin, setov brisačk, kopalnih plaščkov, trendovskih copat, prikupnih preprog in še marsičesa. Izbira opreme za našega malčka bo izjemno preprosta, vsaj po tem, ko se odločimo med izjemno pestro trendovsko ponudbo, ki ugodi prav vsakemu okusu. Na voljo imamo namreč minimalistične, tople, kičaste, živalske, cvetlične in črtaste ujemajoče se sete, med katerimi bomo morda le ztežka izbrali. Za češnjo na vrhu smetane so pri Zarini kolekciji za dom prijetne tudi cene, ki vsekakor ne predstavljajo težkega udarca za naš žep. Držimo pesti, da bo Zara kolekcijo za dom prinesla tudi v Slovenijo, do takrat pa nam preostane zgolj spletno nakupovanje.

Ljubko kolekcijo za dom si oglejte v galeriji

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.