fbpx

10 razlogov, zakaj ste lahko hvaležni, da poznate vodnarja

10 razlogov, zakaj bi morali biti hvaležni, če poznate vodnarja

Naš astrološki znak lahko pove veliko o tem, kakšne so naše lastnosti in najgloblje skrivnosti, ki se jih niti sami ne zavedamo. Če imate ob sebi vodnarja, ste potem res srečni, ker ljudje, rojeni v tem znaku, niso zgolj najboljši prijatelji na svetu, temveč imajo številne druge kakovosti.

Astrologija je veliko več kot hobi, fantazija ali fikcija. Gre za resnično komponentno našega vesolja, ki je povezana z ljudmi in jih tudi določa. Vsako astrološko znamenje ima svoje lastnosti, a vodnar je posebej zanimiv ‒ ni zgolj najboljši prijatelj, ki ga lahko imaš, temveč oddaja tudi pozitivne vibracije. Za vodnarja je znano, da zna razmišljati s svojo glavo in se ne obremenjuje z družbenimi pravili. A tu je še 10 razlogov, zakaj bi morali biti hvaležni, če poznate vodnarja.

Vodnarji so lojalni.
Vodnarji so lojalni.

Vodnarji so iskreni.

Ker vodnarji imajo svoje mnenje, so vedno iskreni in pokažejo svoja čustva. Zavedajo se, da bo iskrenost morda osebo prizadela, a raje povedo po pravici, saj ne marajo zavajanja.

Vodnarji so zvesti.

Vodnarji so zelo zvesti prijatelji ‒ vedno bodo držali z vami in vas ne bodo nikoli izdali. Radi ljudjem pokažejo, da jim veliko pomenijo, zato jih nikar ne izdajte.

Ljubijo brezpogojno.

Vodnarji ljubijo na poseben način ‒ če vam rečejo, da vas imajo radi, to tudi mislijo. Sovražijo idejo o lažni ljubezni. Vedno vam bodo na voljo, ko jih boste potrebovali.

Ljubijo brezpogojno.
Ljubijo brezpogojno.

V ljudeh iščejo le najboljše.

Vodnarji vedno skušajo najti dobro v ljudeh, zato se pogosto razočarajo. Morda deluje, da so zato naivni, a niso slepi in zelo hitro ugotovijo, kakšne so vaše namere.

Sprejmejo vaš takšne, kot ste.

Vodnarji so avtentični, zato vas bodo sprejeli takšne, kot ste. Radi imajo vašo osebnost in so vas zato tudi sprejeli v svoje življenje.

Radi delajo.

Vodnarji zelo radi delajo, zato ne pričakujejo, da bodo drugi ljudje naredili stvari namestno njih. Tudi če je delo težko, ga bodo opravili.

Težko jih prizadanete.

Vodnarje lahko razžalostite ‒ če se jim zlažete, vas vržejo iz svojega življenja, a se hitro poberejo in nadaljujejo svojo zgodbo.

Zelo zabavni so.
Zelo zabavni so.

Na svet gledajo pozitivno.

Imajo optimističen pogled na svet in ne dovolijo, da jih negativni vidiki onepogumijo.

Zelo so zabavni.

Če se počutite slabo, veste, da morate preživete dan z vodnarjem, ki vas bo spravil v dobro voljo. Njihova pozitivnost in odštekanost sta zlata vredni.

Veliko sanjajo.

Vodnarji imajo svoje sanje, ambicije in živijo v svetu, ki ga nihče ne more uničiti. Prizadevajo si, da bi bil svet boljše mesto.

 Prizadevajo si, da bi bil svet boljše mesto.
Prizadevajo si, da bi bil svet boljše mesto.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!