Zdaj lahko kupite rože kot iz filma Lepotica in zver, takšne, ki trajajo večno

Si želite, da bi čudovito cvetje, ki ste ga prejeli v dar, trajalo večno? Zdaj je to mogoče. Pri Forever Rose so namreč na voljo rože, ki preživijo najmanj tri leta, če pa jih hranite pod stekleno kupolo, pa trajajo večno. Če torej želite za trenutek zaživeti v brezčasni klasiki Lepotica in zver, potem si morate omisliti takšno pravljično cvetje.

Ste kdaj prejeli tako lepe rože, da ste si želeli, da bi trajale večno? No, zdaj je to mogoče! Zahvaljujoč Forever Rose – podjetju, ki ustvarja rože v slogu ljubezenske zgodbe Lepotica in zver – lahko zdaj dobite vrtnico, ki bo živela večno (ali pa vsaj 3 leta). Čudovite rože, ki stanejo tudi do 4 tisoč evrov, lahko preživijo 3 leta brez svetlobe in brez vode. Če pa cvetje hranimo pod stekleno kupolo, lahko trajajo večno.

PREBERITE ŠE: Ariana Grande in John Legend v čarobnem videospotu za pesem iz filma Lepotica in zver

Forever Rose: rože, ki trajajo večno
Forever Rose: rože, ki trajajo večno.

Izbirate lahko tako med različnimi barvami kot tudi različnimi aranžmaji. Njihova najbolj priljubljena roža je vrtnica Bella pod stekleno kupolo, ki je na voljo v 29 barvah in stane od 200 evrov dalje. Cenejše alternative sicer ponuja Etsy, tam bo za večno cvetlico treba odšteti od 85 evrov dalje.

Galerija – Forever Rose: rože, ki trajajo večno

Dodatne Informacije

Več informacij:
foreverrose.ae

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!