fbpx

Želiš brezplačno potovati po Evropi? Zdaj lahko!

Ste kdaj sanjali, da bi po svetu potovali brezplačno? Kdo pa ni! A dvema srečnežema se lahko zgodi ravno to. Pri podjetju Busabout namreč iščejo navdušene kandidate, ki so pripravljeni zgrabiti fotoaparat in potovati po Evropi.

Pri Busabout iščejo ambasadorja znamke in videoproducenta, ki bosta preživela nekaj mesecev na potovanju po otokih, vaseh in plažah Evrope ter svojo pustolovščino pridno dokumentirala.


Avantura vključuje vse od idiličnih sprehajanj ob Seni v Parizu, obiska antičnih gradov na Češkem, pohodništva po švicarskih Alpah do jadranja po Jadranu, sončnega zahoda na grških otokih, zabave na Ibizi in obiska Oktoberfesta.

PREBERITE ŠE: Otok na jezeru na otoku na jezeru na otoku

View this post on Instagram

Imagine waking up to this. Crazy, right? 💙⚪️💙#busabout

A post shared by Busabout (@busabout.official) on


Ambasador znamke bo moral biti dober pripovedovalec zgodb in poznavalec zgodovine, ki se rad ‘nastavlja’ pred kamero, videoproducent pa bo moral znati urejati videe in se držati rokov oddaje materialov.


Leti, namestitve in potepi so brezplačni, prav tako pa bosta deležna dnevnice za malico. Kandidati morajo biti polnoletni in imeti veljaven potni list ali vizo za najmanj 180 dni.
Prijavite se lahko tukaj, najpozneje do 5. marca.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!