fbpx

Želvino osupljivo potovanje

Želvino osupljivo potovanje je zgodba o mali želvi, ki se začenja na floridski plaži, kjer se želva izvali in poda na pot svojega življenja − popotovanje okrog Atlantskega oceana. Film bo na sporedu v okviru otroškega programa Kinobalon v Kinodvoru do 28. februarja, med zimskimi počitnicami od 15. do 21. februarja ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kinodvor - Mestni kino, kolodvorska 13, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Želvino osupljivo potovanje je zgodba o mali želvi, ki se začenja na floridski plaži, kjer se želva izvali in poda na pot svojega življenja − popotovanje okrog Atlantskega oceana. Film bo na sporedu v okviru otroškega programa Kinobalon v Kinodvoru do 28. februarja, med zimskimi počitnicami od 15. do 21. februarja pa bodo vsak dan po ogledu filma ob 10. uri sledile še brezplačne počitniške delavnice v Mali dvorani ob 12. uri. Počitnice bo začela delavnica Nevarno potovanje, kjer bomo slišali, zakaj so želve preživele dinozavre in se ohranile do danes, iz odpadnih materialov, ki so za morske želve lahko usodni, pa bomo izdelali ljubke okrasne želve. Naslednji dan bo sledila delavnica Pisani svet, kjer bomo oblikovali in animirali živali, ki živijo na kopnem, pod vodo in v zraku. Sledila bo delavnica Spoznajmo želve, kjer bomo izvedeli, kako želve živijo, kaj jih v naravi ogroža in kako zanje skrbimo. Na delavnici Jaz in moji oceani pa bomo ustvarjali likovne pripovedi o podvodnih svetovih, risali in slikali na velike formate, tako kot so veliki tudi oceani.

Naslednje
Miškolin

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.