fbpx
Foto: booking.com

Zen House: čudovita hišica za oddih tik ob slovenski meji

V Gorskem kotarju smo naleteli na idilično leseno hišico, poimenovano Zen House.

Vse več ljudi se poleti in zgodaj jeseni, namesto na morje, odpravi v gore. Priljubljena točka med ljubitelje gora in narave je tudi Gorski kotar, ki v zimskih mesecih pričara prav zimsko pravljico, tekom kopnega leta pa je kot nalašč za številne športne aktivnosti. Neokrnjena narava je pravo mesto za polnjenje baterij, mi pa smo odkrili simpatično hišico, ki nudi natančno to – Zen House.

Tik za slovensko mejo se nahaja lesena hišica, ki se ponaša z idilično lokacijo. Nahaja se namreč med dvema rekama, daleč stran od hrupa in naselij, kjer lahko v miru prisluhnete zvokom narave ali pa opazujete gozdne živali. Dnevni prostor sestavljajo dobro opremljena kuhinja in dnevna soba, v bolj intimnem delu sta dve spalnici z zakonsko posteljo.

V dnevni sobi se nahaja sedežna garnitura, ki jo je mogoče spremeniti v posteljo, tako lahko hišica namesti do šest oseb. In obljubljamo, da teh počitnic enostavno ne boste pozabili. Zbudili se boste s pogledom na čudovito okoliško naravo, pozajtrkovali na verandi in se udobno namestili v stol ter začeli z branjem najljubše knjige. Kaj si lahko ob oddihu želite lepšega? Če vam se zahoče druženje, priredite piknik na brezmejnem vrtu ali pa se opravite na izlet v bližnji Nacionalni park Risnjak.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!